Irista – noul Cloud de la CANON

Cei de la CANON, au lucar de multa vreme la un sistem tip “cloud” care sa permita tuturor celor care detin un aparat foto marca CANON, sa aiba posibilitatea de a “urca” si salva in siguranta toate pozele facute.  Astazi a expirat timpul de asteptare, iar cei care au un aparat CANON, isi pot face un mic cont gratis pe acest serviciu Cloud, numit Irista.

Principala caracterista a acestui serviciu, este ca el nu accepta decat fisierele care sunt atribuite ca si poza. Nici marimea pozei nu conteaza, iar ei promit ca “urcarea” pozelor, indiferent de marimea lor, se va face foarte rapid si nu se va pierde din calitatea lor.

irista

In contul personal, vei gasi o multime de optiuni pentru editarea pozelor si te vei mai bucura de o interfata sociala, adica vei putea posta poze automat pe retelele preferate de socializare. Irista, face deja concurenta mare in afara Romaniei la serverele gen iCloud, Dropbox si Google Drive.

Momentan el este un serviciu gratis si ai o capacitate de stocare de 10GB, care o poti folosi cu toate optiunile disponibile pe care le ai la un cont platit. Bineinteles, exista si posibilitatea de a face un cont, adica sa cumperi GB la preturi foarte bune – de ex 20GB costa 2,5 Lire/luna.

Contul pe acest cloud se poate face aici.

sursa: cnet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank