iPhone X va fi disponibil la magazinele din tara incepand cu 3 Noiembrie

Cel mai așteptat smartphone al acestui an este cu siguranță iPhone X. Încă de la prezentarea lui oficială, acest smartphone a devenit un must-have pe lista iubitorilor de telefoane mobile marca Apple, care de-a lungul timpului s-au săturat de același design familiar pe care l-au avut până acum. Noul iPhone X aduce un design special, fiind unul din cele mai apreciate telefoane la acest capitol. Ecranul edge-to-edge este o adevărată reușită cu care Apple, atrage din nou, cumpărătorii.

Unii specialiști și unele rapoarte, spun că iPhone X va avea un stoc destul de limitat pentru această prima tranșă de livrări, care va avea loc începând cu data de 3 Noiembrie. În unele regiuni ale lumii, persoanele care au optat pentru celebrul upgrade de la o versiune anterioară la iPhone X, au primit deja telefonul sau îl vor primi mai devreme de 3 Noiembrie. Toată această așteptare a noului iPhone, a fost un rezultat la greutăților pe care le-a întălnit producătorul la fabricarea acestuia și pe care încearcă să le rezolve foarte curând. Dacă bine îmi amintesc, pentru această ”lansare”, iPhone X va disponibil doar în 20 de milioane de exemplare, la nivel mondial. Restul telefoanelor, vor apărea în magazine, începând cu ultima luna din acest an sau cel mai tărziu, în 2018.

Cât despre disponibilitatea lui iPhone X în românia, am făcut o listă cu mgazinele care vor avea acest model pe stoc începând cu 3 Noiembrie sau mai repede, după caz:

Oridinea apariției pe siteurile menționate mai sus, cred că va respecta ordinea mea cronologică, afișată. Cu mici excepții, probabil telefonul va apărea mai devreme sau mai tărziu. La majoritatea magazinelor, cred că iPhone X va avea aproximativ același preț, cu foarte mici diferențe. Cea mai mare diferență va fi la magazinul Orange, unde ai posibilitatea de a-l achiziționat împreună cu un abonament. 

Dacă vrei să comanzi iPhone X, poți accesa orice link din acest articol, care te va duce direct spre produs. Există unele magazine care au afișate pagini speciale pentru iPhone X sau de la care poți deja sa precomanzi iPhone X; în ambele cazuri, livrarea se va face începând cu data menționată mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank