iPhone X disponibil la precomanda prin evoMAG

Unul din cele mai așteptate telefoane mobile la ora actuală, este noul smartphone de la Apple, iPhone X. Modelul reprezintă aniversarea celor de la Apple de 10 ani, cu ajutorul căreia a hotărât să realizeze acest superb smartphone cu margini foarte înguste și performanțe de top. Datorită pieselor și a ecranului care abordează foarte mult marginile telefonului, producerea acestuia este destul de limitată, iar livrările pentru iPhone X vor apărea începând cu luna următoare.

Preț și disponibilitate iPhone X la evoMAG

Printre puținele magazine din România care au la precomanda iPhone 8, evoMAG este primul magazin online din românia care are la precomandă noul iPhone X. Acesta este disponibil în mai multe variante de culori și cu diferite spații de stocare. Datorită acestui fapt că modelul este foarte limitat, îți recomand să îți pui acum telefonul la precomandă, deoarece există posibilitatea de a pune o ală precomandă, doar după câteva luni bune. Așadar, evoMAG are următoarele prețuri pentru iPhone X:

Prețul pentru acest model este destul de piperat, dar dacă vrei cel mai nou smartphone, poți face acest sacrificiu. Cu acest model, Apple intră în lumea telefoanelor Edge-to-Edge, folosind acest display care urmărește foarte subțire, conturul telefonului. Din punctul meu de vedere, este cel mai frumos smartphone lansat de Apple până acum. Datorită acestui design, chiar și după 2-3 de la achiziționare, prețul va rămâne foarte mare, fiindcă este un produs fabricat cu limită. La evoMAG ai posibilitatea de a cumpăra acest produs de la precomandă, chiar și în sistem de rate, care pare să fie foarte convenabil, datorită acestui preț mare.

Dacă pui acum o precomandă la iPhone X, este foarte posibil ca să primești telefonul la sfărșitul acestei luni. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank