iPhone SE la eMAG in varianta 16GB, cu precomanda

Noul smartphone iPhone SE este disponibil începând de azi la magazinul online eMAG. Acesta poate fi pus la precomandă atât în versiunea 64GB disponibilă la QuickMobile, cât și în versiunea de 16GB, disponibilă doar la eMAG. Acesta are un preț de 2.099 Lei, care se aplică la culorile grey, gold și roze.

Telefonul în sine este o combinație de piese de la iPhone 5S, iPhone 6 și iPhone 6S, potrivit unui site care l-a desfăcut pentru a vedea ce componente are la interior. Cu alte cuvinte, este un smartphone destul de bun, compact și care are anumite capacităti pe care alte telefoane nu le are și anume: poate inregistra video 4K, are senzor de amprentă, 2GB memorie RAM și se poate folosi în magazinele mari cu funcția Apple Pay. iphone se emag

Potrivit analiștilor, acest model nu va înregistra un succes foarte mare, datorită faptului că nu aduce ceva nou în materie de design și parte hardware; ci doar le împrumută de la telefoanele deja lansate, marca Apple. În România, nu cred că va înregistra vănzări foarte mari, deaorece publicul este atras de diagonale mari, specificații stufoase și foarte puțini utilizatori de iPhone 6 sau iPhone 6S se vor întoarce la vechiul model de 5S, respectiv SE.

Precomanda pentru iPhone SE se poate pune accesând orice link alabstru de afiliere din acest articol, care te va duce direct spre produs, la eMAG. Livrările vor începe undeva în primele săptămâni ale acestei luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank