iPhone SE acum la QuickMobile; cu precomanda

Noul smartphone prezentat ieri de Apple, Iphone SE este disponibil acum la precomadă prin intermediul celor de la QuickMobile. Acest model rescrie tendința de specificații și dimensiuni pe care o avem în acest moment și anume: telefoane cu diagonale mari, dimensiuni mari și specificații uneori medii. Cu acest model de iPhone Se, apple aduce un nou trend pe piața telefoanelor mobile și anume, acela de un model compact, mic, cu diagonala de 4 inch și cel mai important, specificații asemănătoare cu cele ale lui Iphone 6S.

Prețurile afișate de QuickMobile pentru noul iPhone SE sunt următoarele:

Livrările pentru Iphone SE vor începe din primele zile ale lunii Aprilie, după cum menționează cei de la QuickMobile. Cât despre telefon, am de adăugat următoarele mențiuni sau păreri personale: are un design asemănător cu cel al lui iPhone 5S însă cu specificații mult mai bune; cu 50% mai performant decât 5S. Față de modelul vechi, acest aduce următoarele imbunătățiri: capacitatea de a înregistra video 4K; senzor pentru amprentă; cameră frontală mai bună, cu funcții speciale pentru pozele selfie.

Ceea ce a uitat Apple să schimbe la acest mic smartphone, este acumulatorul său. Acesta are o capacitate de 1.642 mAh, extrem de puțin față de restul telefoanelor și cerințelor din ziua de azi. Per total, un smartphone compact, puternic și cu un design old school! Râmăne de văzut dacă apple va înregistra vânzări bune, sau telefonul va fi un eșec total. Sincer, îmi inchiui cu greu o persoană care are un iPhone 6, să facă trecerea la SE, după ce în trecut a avut un iPhone S5. Îl poți pune la precomandă accesând orice link de mai sus!iphone se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank