iPhone 7 – vezi primul concept

iPhone 7 va fi probabil următorul smartphone pe care Apple intenţionează să îl lanseze anul viitor. Până acum avem lansate 10 modele de iPhone, pe care deja le cunoaştem fiecare din noi. De fiecare dată cei de la Apple au cam păstrat acelaşi design, cu modificări foarte mici. Mai recent, au lucrat mai mult la diagonală si design, iar rezultatul este unul foarte bun. iPhone 6 este cel mai frumos smartphone lansat de Apple până acum. Designul şi diagonala lui se potrivesc perfect cu cerinţele unui utilizator din anul 2014.

Dat fiind aceste modificări minore de la Apple, pentru telefoanele lansate, un băiat din mediul online, şi-a închipuit această evoluţie şi a postat câteva poze în care îsi imaginează viitorul iPhone 7.  Din start, acesta şi-a imaginat un iPhone cu un bezel foarte subţire. Pozele arată foarte bine după părerea mea.

iphone 7

iphone 7 bezel

Ce părere ai despre acest concept ? Va lansa Apple un asemenea smartphone cu o ramă atât de subţire ? Îţi va păstra designul de la iPhone 6 ? Comentează mai jos, părerile tale!

sursa: bussinesinsider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank