iPhone 6S si iPhone 6S Plus, acum la precomanda prin QuickMobile

Din nou asistăm la o premieră binevenită din partea celor de la QuickMobile, care sună în felul următor: începând de azi, noile modele iPhone 6S şi iPhone 6S Plus pot fi precomandate direct de la producător. Livrările pentru ambele modele vor începe fix în data de 30 Septembrie, timp în care poţi să îţi vinzi vechiul iPhone şi să aştepţi livrarea celor noi. Preţul afişat de QuickMobile pentru iPhone 6S şi 6S Plus este:

*** acum si la eMAG, incepand de la  3.499 Lei – comanda aici

După cum poţi observa, preţurile nu au sărit foarte mult, faţă de varianta simplă iPhone 6. Însă vor apărea diferenţe de preţ in funcţie de memoria internă. Cei de la Apple, au pus aproape 100 dolari diferenţă de la o versiune la alta. Cu alte cuvinte, vei plăti  cu aproape 400 Lei mai mult la o versiune cu o capacitate de stocare mai mare, deşi telefonul nu are un slot de memorie.

ip

Dacă nu ai aflat până acum, aceste modele aduc îmbunătăţiri importante doar la interiorul acestora, exteriorul rămânând exact la fel ca şi versiunea lansată anul trecut. Iphone 6S aduce noua funcţie Touch 3D şi o pereche de camere imbunătăţite, pentru a face faţă concurenţei. Cât despre funcţia Touch 3D, trebuie să ştii că Apple nu este pima companie care utilizează această funcţie, ci compania Huawei, a fost prima care a lansat un smartphone cu o asemenea funcţie.

Aşadar, iPhone 6S este doar un mod vechi de a produce bani pentru Apple, chiar dacă telefonul nu prezintă caracteristici interesante, nici la interior, nici la exterior. Pentru fani acestui brand, le recomand să îţi pună acum comenzile pentru acest model, deoarece istoria ne-a învăţat că, stocurile la telefoanele scumpe, se epuizează fulgerător! Comenzile se pot pune aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank