iPhone 6S Plus si iPhone 6S – vom avea asa ceva?

iphone6

Recent lansate, modelele iPhone 6 Plus si iPhone 6 s-au vandut foarte bine pe site-ul oficial de la Apple. Acestea au fost disponibile doar cu contract pe 2 ani, la diferite companii de telecomunicatii din tara respectiva, adica USA. Stocurile aproape sunt gata, iar celalata transa de telefoane va ajunge cel ,mai probabil in 19 Septembrie.

Dupa cum stim, ambele modele au specificatii de anul 2012, dar trebuie sa mai stim, ca un produs Apple nu se poate compara la specificatii cu un produs care ruleaza pe Android. Cele de la Apple sunt concepute sa ruleze pe componente hardware mai “slabe” pe cand, pentru Android avem nevoie de multe nuclee, memorie RAM mare si acceleratoare grafice puternice. Doar la o singura privire asupra interfatei ne putem da seama cat de simplu este sa folosesti un iPhone, pe langa un Android.

Intrebarile sunt urmatoare:: ce specificatii vor avea viitoarele modele de iPhone 6S si 6S Plus? vor fi ele lansate sau se va trece direct la iPhone 7? vor suferi modificari de design? pretul va creste mult? vor fi deosebiri mari intre cele doua modele?

Pana acum am vazut tot felul de invetii noi la telefoane, precum scannerul pentru amprenta, senzori care mai de care folositori, sistem de plata iPay la noul model iPhone 6, precum si ecrane cu rezolutii ametitoare. Dar ce ne rezerva viitorul? sa fie telefoane cu ecrane care mai de care, mai curbate? rezolutii tot mai mari? mai multe nuclee? – eu cred ca toate acesea vor ajunge la un moment dat cand de toate acestea nu se vor mai tine cont, iar populatia va trece pe un gadget care le va combina pe toate. Poate un smartwatch mai puternic, sau o pereche de casti foarte mici sau in cel mai bun caz, o pereche de ochelari care sa satisfaca orice persoana.

Cat despre iPhone 6S si 6S Plus va suferi putine modificari pe partea hardware, deoarece are o camera foarte mica, un procesor Dual-Core si o memorie RAM mica. Pe partea de design, nu va fi nevoie de modificari, deoarece designul este abolut superb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank