iPhone 6 si Note 4 – ce stim pana acum?

Toata lumea a inceput sa vorbeasca despre cele mai asteptate telefoane ale acestui an 2014 si anume iPhone 6 si Galaxy Note 4. Pana in momentul de fata, date oficiale despre specificatiile lor nu avem, dar avem cateva informatii cu privire la data lor de lansare.

Atat Samsung cat si Apple, o sa tina in luna Septembrie un eveniment special, unde se presupune ca vor lansa aceste doua telefoane, care vor aduce multe imbunatatiri fata de versiunile actuale: Note 3 si Iphone 5S. Pentru cei care asteapta Galaxy Note 4, trebuie sa stie ca evenimentul va avea loc in data 3 Septembrie, iar pentru cei care asteapta iPhone 6, trebuie sa stie ca evenimentul are loc in data de 9 Septembrie.

note4

Deci achizitionarea unui Note 3 sau a unui iPhone 5S este o alegere cat se poate de proasta in momentul de fata. Poate ca nu este atata de proasta in cazul lui iPhone 6, deoarece suntem obisnuiti ca cei de la Apple sa nu aduca imbunatatiri majore pe partea de performanta. Dar in cazlul lui Note 3, trebuie sa ne asteptam la imbunatatiri semnificative pe toate punctele de vedere. Exista insa si persoane care asteapta lansarea unui model nou, care cred ei ca va duce la scaderea pretului variantei inferioare – si aici putem discuta doar in cazul lui Note 3, caruia ii va scadea pretul incepand cu primele luni ale anului 2015 – in cazul lui 5S, nu trebuie sa ne facem griji, deoarece telefoanele iPhone isi cam pastreaza pretul indiferent de caz.

Speculatii privind specificatiile lui Note 4 sunt, iar aici putem vorbi despre: un procesor Quad-Core Krait 400, un chipset Snapdragon 805, 2,5GHz viteza procesor, memorie RAM 3GB ( sau 4GB, deoarece Note 3 are 3GB ), 128/64GB + microSD, rezolutie 2560 x 1440 px, diagonala de 5,5″, acumulator 3.500 mAh precum si o camera principala de 16MP, iar una secundara de 5MP ( cu inregistrare video 4K ). Probabil ca acesta va fi dotat si cu viitoarea tehnologie gen: senzor de scanarea a retinei, dar si un certificat IP67 ca si in cazul lui Galaxy S5.

Cat despre iPhone 6, stim ca el va fi disponibil in doua variante: una care va avea diagonala de 4,7 si va fi lansata in data mentionata mai sus, iar o varianta de 5,5″ care va fi lansata anul viitor, cel mai probabil. Tot pentru varianta mai mica, se spune ca aceasta va avea un acumulator de 2.160 mAh precum si 1GB RAM. Singura modificare fata de 5S va fi pe partea de procesor, unde speram sa avem parte de chipseturi noi.

iphon6sursa: tech2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank