iPhone 6 sau 6 Plus ?

6plus

Doua modele aproape indentice pe partea de design si constructie, dar diferite la interior. Totusi ce alegem? mergem pe partea clasica oferita de Apple: aproape aceleasi specificatii, un design putin diferit de predecesorul sau, ori mergem pe schimbarea majora care a suferit-o iPhone 6 Plus?

Totusi ce aduce in plus acest iPhone 6 Plus fata de varianta normala?

  • dimensiuni mai mari – inaltime cu 20 mm mai mare – latime cu 10 mm mai mare
  • diagonala mai mare – 5,5″ contra 4,7″
  • rezolutie mai mare – 1080 x 1920 px
  • densitate a ecranului mai buna – 401 ppi contra 320 ppi
  • acumulator mai mare – 2.915 mAh contra 1.810 mAh
  • grip mai bun pentru persoanele mai mari
  • o diferenta la pretul, de 999 Lei

Avand aceste modificari, iPhone 6 Plus va fi privit intotdeauna ca si o alternativa mai buna, decat iPhone 6. Toate aceste imbunatatiri incearca sa aduca telefoanele de la Apple spre linia care caracterizeaza majoritatea telefoanelor lansate pana acum: diagonala mare, rezolutie inalta, design simplu si placut, luminozitate mare, unghiuri bune, autonomie ridicata si un timp de incarcare foarte scurt. Modelul 6 Plus se pare ca se incadreaza in aceste linii, iar curand, vanzarile pentru acest model vor depasi vanzarile lui iPhone 6.

64

Partea negativa vine insa pe partea de specificatii: chiar daca este mai mare, 6 Plus pastreaza exact aceleasi specificatii pe care le avem pe 6. Trebuie putin imbunatatita camera, memorie RAM si de preferat, era optiunea de incarcare wireless. Totusi acesta isi pastreaza senzorul de amprenta cu ajutorul caruia iti vei putea face platile direct de pe telefon, daca ai un card Visa sau MasterCard. Daca as fi sa aleg intre cele doua modele, as scoate din buzunar diferenta de pret si as alege fara nici o indoiala, versiunea iPhone 6 Plus. Pur si simplu un smartphone mai mare, arata mai bine, mai ales daca este vorba de un iPhone. Multa lume va alege aceasta varianta dintr-un singur motiv: va iesi mai “mult” in evidenta cu un smartphone mai mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank