iPhone 6 Plus la eMag – in premiera

6plus

Daca iti doresti cu adevarat schimbarea venita cu lansarea celui mai nou smartphone de la Apple, trebuie sa iti alegi noul iPhone 6 Plus care a ajuns la eMag. Acesta model este cu adevarat schimbarea promisa de Apple, deoarece aduce o multime de imbunatatiri fata de modelul iPhone 6 sau iPhone 5S, sau 5. Chiar si fata de toate celelalte modele, fiindca acesta are o diagonala mai mare, o rezolutie mai mare si un acumulator mai mare, dar totusi, pastreaza acelasi design ca si iPhone 6. Aceste trei mari diferente il claseaza pe iPhone 6 Plus, ca fiind cea mai buna alegere, in cazul in care doresti sa iti schimbi vechiul iPhone. Momentan, iPhone 6 Plus este disponibil la pre-comanda in exclusivitate la eMag.

Dupa cum stim, stocurile din intreaga lume de iPhone 6 Plus sunt foarte limitate – nici cei de la Apple nu mai au pe stoc acest model, dar in cel mult 1 -2 saptamani, acesta va fi re-innoit de o noua transa de telefoane. Cererea este foarte mare pentru acest model, datorita celor trei diferenta mentionate mai sus. Si eu cred ca ar trebuie sa faci o schimbare si sa alegi aceasta varianta mai mare, deoarece diagonala, rezolutia si acumulatorul sunt peste standardele de azi. Adica avem o diagonala mai mare de 5.0″, o autonomie foarte buna si o rezolutie FullHD + cea mai noua versiune de iOS 8.

19

Impreuna, toate cele mentionate mai sus, fac din iPhone 6 Plus sa fie cea mai buna alegere pentru posesorii de telefoane marca Apple. Cu siguranta, asteptarile vor fi pe masura, iar din cate stiu eu, Apple nu a dezamagit niciodata un client prin produsele lor.  Comanda acum un iPhone 6 Plus de la eMag, deoarece vor ajunge foarte putine bucati – asa ca rezerva-ti unul acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank