iPhone 6 la eMag – cand ajunge pe stoc?

Probabil ca multa lume deja cauta pe internet si se intreaba, cand va fi disponibil iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru precomanda la eMag? Ei bine, eu am sa iti raspund la aceasta intrebare: ambele modele de iPhone 6 si 6 Plus vor fi disponibile pentru precomanda sau chiar vor ajunge pe stoc, cel mai tarziu pana in data de 19 Septembrie 2014. Posibil ca peste cateva zile cei de la eMag sa posteze ceva reclama cu cele doua modele, iar dupa aceasta sa afiseze si preturile, in aproximativ 5-6 zile.

Momentan cei de la quickmobile au lansat o oferta cu precomanda pentru cele doua modele de iPhone, precum si pretul pentru fiecare varianta cu capacitatea de 16/64/128 GB. Preturile par putin mari, dar speram ca la eMag vor fi putin mai mici.

Ca si o mica estimare, eu cred ca preturile pentru fiecare model vor fi urmatoarele, la eMag:

  • Iphone 6 – 16GB – 3.699 Lei – disponibil acum
  • Iphone 6 – 64GB – 4.199 Lei – disponibil acum
  • Iphone 6 – 128GB – 4.199 Lei
  • Iphone 6 Plus – 16GB – 4.499 LeiNOU – pre-comanda acum
  • Iphone 6 Plus – 64GB –  4.899 Lei
  • Iphone 6 Plus – 128GB – 5.399 Lei

In plus, trebuie sa stii ca nu toate moedelele de iPhone pe care doresti sa le comanzi de peste ocean, vor functiona in retelele din Romania! Trebuie sa fii foarte atent la ce retele este compatibil fiecare model. La noi in tara vor functionea cu siguranta modelele A1586 si A1542 ( 4G ). In rest celelalte modele vor functiona doar in reteaua 3G sau deloc. Poate ca telefoanele nu vor ajunge atat de rapid la noi in tara, deoarece Apple a anuntat faptul ca stocurile pentru iPhone 6 Plus s-au terminat, iar urmatoarele comenzi vor fii onorate doar peste 2-3 saptamani.  Probabil ca iPhone 6 va fi cel care va ajunge primul la eMag. Eu as merge pe un iPhone 6 Plus, deoarece este mai mare, are o rezolutie mai buna si sper, un acumulator mai mare.

ip6

 

Comments

  1. By Vali

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank