iPhone 6 disponibil pentru comanda la eMag

 

comanda

Dupa cateva randuri in care cei de la eMag au scos si iar au introdus acest smartphone in oferta lor, astazi dupa ce acum cateva zile au fost epuizate stocurile, iPhone 6 este disponibil din nou la comanda. Pretul telefonului este cel mai mic de pe piata in momentul de fata. Asadar pentru fiecare model de iphone 6 avem urmatoarele preturi:

Iti recomand sa pui comanda acum, deoarece pe alte site-uri pretul pentru varianta de 16Gb ajunge la 3.999 Lei! Nu uita insa, comanda acum pana cand acesta mai are pretul afisat si se mai poate face comanda. Stocul disponibil pentru comanda incepe sa se epuizez destul de repede. Acum cateva zile cand a fost pe stoc iphone 6 la eMag, toate bucatile s-au vandut in mai putin de 2 ore.

Deci nu iti ramane de facut, decat sa iti cumperi cel mai nou smartphone marca Apple, de la eMag. Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil la tine acasa, gratis. Cat despre iPhone 6 Plus, cred ca va fi disponibil la comanda incepand cu data de 5 Octombrie 2014. Pana atunci, poti comanda linistit cel mai frumos smartphone de pana acum – iPhone 6 la cel mai mic pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank