iPhone 6 – cat este de performant?

Recent lansat in USA, iPhone 6 a inregistrat vanzari foarte bune pana in momentul de fata. Stocul mai este inca disponibil pentru acesta, dar nu si pentru iPhone 6 Plus – adica varianta mai mare. Aceasta probabil s-a vandut mai bine, deoarece trece de limita normala de 5.0″, pe care cei de la Apple au depasit-o cu greu. Singurele diferente dintre aceste doua modele este doar diagonala ecranului, din care rezulta o densitate si o rezolutie diferita.

Acum cateva momente, au aparut primele rezultate despre performantele celui mai mic, adica iPhone 6 a fost deja testat in benchmark, iar perfromantele acestuia nu impresioneaza deloc. Se pare ca si de aceasta data, cei de la Apple s-au axat mai mult pe design, chestii de securitate si altele, pe care majoritatea dintre noi, inca nu le putem folosi.

Asa ca, primul scor pentru iPhone 6 este de 21.200 puncte in Basemark X, pe cand vechiul iPhone 5S scoate un scor de 20.200 puncte.  Diferenta foarte mica intre cele doua, desi iPhone 6 are un nou procesor si un nou GPU grafic. Totusi, acesta nu aduce performante mai insemnate decat 5S.

base

Din start rezulta faptul ca, iPhone 6 Plus va avea un scor putin mai mic, daca va fi echipat ca si acesta pe partea hardware, iar acesta se datoreaza rezolutiei mai mari pe acest model Plus. Eu cred ca modelul de iPhone 6 Plus va avea cel mai mare succes in toate tarile inclusiv la noi in Romania. Desi stocurile sunt deja epuziate, la noi in Romania vor ajunge suficiente bucati pentru fiecare doritor. Ambele modele vor fi disponibile la eMag in cel mai scurt timp posibil!

Pretulrile nu vor fi cu  mult mai mari decat cele anuntate oficial, iar eu cred ca pentru variantele de 16GB vom fi nevoiti sa scoatem din buzunar undeva la 3.200 Lei pentru iPhone 6 si 3.600 Lei pentru iPhone 6 Plus. Preturile mi se par destul de mari, iar daca vrei sa iti vinzi vechiul iPhone 5S, iti recomand sa o faci cat mai repede. Eu personal, nu as da atatia bani pentru un smartphone care este total depasit din punctul de vedere al specificatiilor. Recomand ca viitorul tau iPhone 6 sa il cumperi de la eMag, deoarece au cel mai bun pret, il poti returna, iar stocul o sa fie suficient. In plus, eMag o sa aduca iPhone 6 cu toate accesoriile necesare pentru cea mai buna siguranta si protectie.

sursa: rightware

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank