iPad mini 3 disponibil la eMAG

Cea mai noua tableta mini de la Apple a ajuns astazi la eMAG. Tableta promite sa fie cea mai tare tableta mini lansata de Apple pana acum, dar eu mai cred ca este si cea mai compacta tableta de pe piata in momentul de fata. Aceasta are in dotare un ecran superb cu un panel IPS si o rezolutie foarte mare de 2048 x 1536 px. Doua difuzoare puternice, buton Touch ID si o camera principala de 5MP. Totul este sustinut de un acumulator decent, care promite o autonomie de cel putin 10 ore in modul normal de utilizare.

Cat despre pretul lui iPAd mini 3, pot spune ca este pa masura tabletei si a performantelor. O poti comanda acum de la eMAG la urmatorul pret:

Pentru restul modelelor, stocul s-a epuizat deja. Asa ca daca iti doresti un iPad mini 3, iti recomand sa pui comanda acum! In maxim o saptamana o sa avem toate modelele de iPad mini 3 in stoc la eMAG – aici includem variantele de 16GB, 128GB si cele echipate cu 4G. Cel mai ieftin model de iPAd mini 3 costa 1.919 Lei, iar cel mai scump model costa 3.433 Lei.

Grabeste-te, pentru ca stocul se va epuiza foarte repede!

ipad mini 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank