iPad Air 2 se îndoaie la fel ca iPhone 6 Plus

Cei care asteaptă cu nerabdare noua tableta de la Apple, iPad Air 2 trebuie sa stie un singur lucru: este atât de subţire si fragilă încât se îndoaie ca şi celebrul iPhone 6 Plus. Era şi culmea să nu se testeze noua tableta la rezistenta, fiindca iPhone 6 Plus a dezamagit din start pe foarte multă lume.

ipad air 2 test

Aşadar, pe Youtube au apărut o mulţime de clipuri în care acest iPad Air 2 îşi arata rezistenta la încovoiere. Rezultatul este cu mult sub aşteptarile oamenilor, iar eu cred că tableta se va vinde foarte prost înca de la inceput. Probabil ca vom avea foarte curând ceva huse speciale care sa îi intareasca puţin carcasa din aluminiu.

Te invit sa vizionezi clipul de mai jos şi să te convingi că tableta iPad Air 2 este foarte slabă. Tot din clip mai putem trage următoarea concluzie: nici sticla nu este atât de rezistentă precum o laudau cei de la Apple. Postarea de pe Youtube a adunat deja peste 600.000 de vizualizari in mai putin de 3 zile. Aşteptam un nou val de postări pe Youtube cu alte iPad Air 2 îndoite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank