iOS 8 disponibil pentru update

Cel mai nou sistem de operare de la Apple a fost lansat acum cateva zile – iOS 8 care a fost testat, optimizat si imbunatati timp de aproape un an, de cand Apple a lansat vechiu iOS 7. Aceasta versiune promite sa fie cu cel putin 20% mai rapida decat versiunea anterioara. Update-ul este deja disponibil OTA si in Romania. Tot ce trebuie sa faci pentru a primi acest update este sa intri in Setari/General/Software Updates si sa selectezi “update”. Aceasta versiune ruleaza pe modelele de iPhone 4S, 5, 5S, 6 si 6 Plus. Ultimele doua modele vor fi deja echipate cu aceasta versiune. Si tabletele iPad Air, iPad mini, iPad 2, iPad 3, iPad 4 si iPod Touch generatie 5 vor putea primi acest update.

Iti recomand sa faci acest update, doar daca ai bateria incarcata la peste 50%, iar daca nu ai o conexiune stabila la internet, nu iti recomand sa o faci. Poti face update si prin iTunes – trebuie doar sa conectezi dispozitivul la portul USB, astepti sa se verifice si apesi butonul de “update”.

Aceasta versiune de iOS 8 aduce un nou design asupra interfatei, imbunatatiri pe partea de securitate, precum si o multime de optiuni noi, in special pentru scannerul de amprenta – adica numeroase aplicatii vor putea utiliza acest scanner, pentru o securitate mai buna.

O chestie foarte importanta a inceput sa circule azi pe internet si anume: pentru modelul iPhone 4S, acest update nu este atat de bine venit, deoarece, datorita specificatiilor mai slabe, acest model o sa aiba cateva probleme pe partea de interfata, mai exact la viteza de deschidere a aplicatiilor. Un site a publicat sub forma de un tabel, diferente de timp in care o aplicatie se deschide pe vechiul iOS cat si pe noul iOS. Rezultatele au fost pe cat se poate de neasteptate, deoarece timpul a crescut foarte mult ( aproape dublu ). Deci nu este recomanda sa faci update la iOS 8 pentru iPhone 4S.

speed

 

sursa: iphoneinformer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank