In acest weekend: cel putin 25% reducere la cartile de Economie

Un nou weekend ne asteapta de aceasta data cu ceva reduceri importante la cartile de la Libris. Doar in perioada 24-26 Octombrie vei putea cumpara carti de Economie si Afaceri, cu reduceri de pana la 25%. O reducere foarte buna pentru cei care nu stiu sa isi chibzuiasca banii sau pentru cei care sunt la inceputul unei afaceri. Mai exista cateva carti care iti garanteaza succesul in comunicare din domeniu si cateva carti care iti dau o gramada de sfaturi despre cum sa iti intemeiezi o afacere, cum sa o faci sa devina profitabila si o multile de chestii de genul.

vezi toate cartile de afaceri aici

Printre autorii care au scris aceste carti, ii amintim pe cei mai celebrii: Joe Vitale, Zig Ziglar, Robert Kiyosaki, Marius Ghenea si Joe Navarro. Toti acesti autori au scris carti de succes, care se vand foarte bine la noi in Romania, deoarce mediul de afaceri este in plina dezvoltare. Asa ca, de ce sa nu te preocupe si pe tine sau macar sa stii cateva lucruri esentiale pentru mica ta afacere?

Iti recomand sa te uiti peste oferta si sa decizi ce carte ti se potriveste cel mai bine. Nu uita insa, promotia este valabila pana in data de 26 Octombrie! Toate cartile au transport gratuit la tine acasa! Ce mai astepti?

afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank