Iată câteva din produsele QuickMobile ce vor fi reduse de Black Friday

QuickMobile va organiza anul acest Black Friday începând cu data de 20 Noiembrie 2015. După această dată, respectiv 21-22 Noiembrie, reducerile vor continua la fel de puternic, dar în limita stocului disponibil. Aşadar, trebuie să îţi faci din timp planul de bătaie, fiindcă QuickMobile a anunţat reduceri foarte mari la mii de produse, din toate categoriile disponibile pe site. Pentru a putea comanda într-un timp record, QuickMobile îţi recomand să îţi faci un cont pe site, pentru a pune o comandă în maxim 60 de secunde.

Persoanele care aleg plata cu cardul vor beneficia de prioritate la livrare şi transport gratuit, direct la tine acasa. Doar un singur produs poate fi comanda de o singură persoană – deci poţi să faci cont la toata familia ta!

Până la marele eveniment, QuickMobile ne oferă în premieră câteva detalii despre reducerile ce vor avea loc în data de 20 Noiembrie. Le-am studiat puţin şi am ajuns la concluzia următoare: QuickMobile va face de departe un Black Friday în adevăratul sens al cuvântului – reducerea este reducere şi nu preţuri umflate. Mai jos ai lista cu produse, ce va fi actualizată în fiecare zi, deaorece în fiecare zi ne va fi dezvăluit câte un nou produs! Studiază cu atenţie produsele de mai jos şi convinge-te singur că au preţurile reduse!

TELEFOANE

TABLETE

GADGET-URI

+50% reducere la toate accesoriile marca GUCCI***

Revino şi mâine pentru a vedea şi restul produselor ce vor fi la reducere de Black Friday!

bl

sursa: https://www.quickmobile.ro/blackfriday/

Comments

  1. By gheorghe

    Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank