Husele pentru Galaxy S6 şi S6 Edge disponibile deja la QuickMobile

Doar două luni şi ceva ne mai despart de la lansarea lui Galaxy S6, S6 Edge şi deja avem disponibile la precomandă husele pentru acestea. Este vorba de un producător probabil din China care a aflat mai multe detalii despre designul acestuia şi care a lansat deja husele spate speciale pentru aceste două modele. Dacă ţin bine minte şi pentru iPhone 6 s-a procedat la fel – adică husele au apărut cu mult timp înainte ca telefonul să fie prezentat oficial. Desigur avem pe internet câteva randări ale lui S6 şi S6 Edge, care ar putea să confirme designul final al acestora. Mai există şi posibilitatea ca producătorii de huse şi accesorii să se înşele, dar cum au avut succes cu iPhone 6, nu cred că vor da înapoi pentru aceste modele.

s6 husa

Aşadar, magazinul online QuickMobile îţi pune la dispoziţie un model de husă transparentă aplicabilă pe spatele ambelor modele. Preţul acestora este puţin cam piperat, dar dacă luăm la socoteală preţul telefoanelor, ne mai liniştim puţin. Eu mă gândesc că Galaxy S6 o să aibă preţul aproape de 2.900 Lei, iar S6 Edge undeva la 3.400 Lei.

Din imaginile de mai sus, putem observa că Galaxz S6 nu va acea schimbări majore de design, doar puţine schimbări care sunt aproape nesimificative. Însă pe partea de materiale, cred că Samsung va opta pentru o structură metalică, deoarece avem în joc doar telefoane de tip metal-frame, gen iPhone 6, M8 şi Note 4. Desigur principalul update va fi pe partea hardware, unde vom aveam parte de ultimele generaţii de componente. În primele două săptămâni ale lunii Mai, vom putea deja pre-comanda noul Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge de la marii retaileri.

s6 poza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank