Huse si folii de protectie pentru telefoanele Orange

Foarte multă lume alege opţiunea de a-şi cumpăra un smartphone de la marele operator Orange. Acesta însă aduce o mulţime de smartphone-uri mai puţin cunoscute pe piaţa noastră, la care uită să aducă şi accesoriile necesare pentru acestea. La fel am păţit şi eu mai demult, când mi-am cumparat un telefon de la Orange şi vroiam să imi cumpăr o folie şi o husă, dar din păcate nu aveau aşa ceva. Mai există unele şanse să prinzi ceva husă de tip săculeţ, care este deseori universală şi se potriveşte cam la orice smartphone. Însă eu nu îţi recomand acest tip de huse, deoarece există riscul ca acestea să fie ori prea mari, ori prea mici pentru telefon.

De aceea multă lumea caută huse şi folii pentru telefoanele de la Orange, pe care totuşi le mai găsesc la unele buticuri cu chilipiruri chinezeşti. Acolo aproape că au pentru orice model, dar calitatea lor lasă de dorit. Astăzi am căutat pentru un prieten o husă pentru nou smartphone lansat de ei, sub denumirea de Orange Roya, pe site-ul eMAG – aici am găsit o husă tip toc flip la un preţ foarte bun şi dintr-un material de foarte bună calitate. Preţurile sunt puţin mai mari, dar dacă vrei cu adevărat protecţie pentru telefonul tau Roya, adică să nu iasă din husă atunci când îl scapi pe jos, eu îţi recomand acest tip de husă.

 

Mai mult, am observat ca acest site are huse şi folii de protecţie pentru toate telefoanele Orange, Vodafone, care sunt sub această denumire a operatorului. Preţurile sunt accesibile pentru cei care îşi permit un asemenea smartphone, iar livrarile se fac la un preţ mic, care nu depăşesc 5 Lei. Magazinul este destul de nou, de aceea mulţi dintre voi poate vă îndoiţi de el, dar eu vă spun că puteţi cumpară orice de la ei, deoarece sunt o firmă serioasă. Mai jos ai lista cu accesoriile care se potrivesc perfect cu telefoanele Orange:

  • folie şi husă de protecţie pentru Orange Dabi
  • folie şi husă de protecţie pentru Orange Rono
  • la fel şi pentru Remo, Zali, Zilo, Yomi, Yumo, Nivo, Hiro şi San Remo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank