Huse MUJJO pentru iPhone 6 in oferta QuickMobile

Probabil că esti în cautarea unei huse perfect pentru nou tău telefon iPhone 6 (6 Plus) şi din păcate nu ai găsit nimic care să se ridice la standardele de eleganţă oferite de acest smartphone. Ei bine eu am aflat că în România s-a lansat o nouă linie de huse special produse pentru noua generaţie de iPhone. Este vorba de brand-ul MUJJO care a lansat prin intermediul celor de la QuickMobile, câteva huse speciale, manual prelucrate şi cu un design ce se ridică la nivelul aşteptărilor tale.

Husele MUJJO sunt fabricate din pile naturală, care îţi protejează telefonul intr-un mod aparte. Mai exact, datorită texturii foarte fine de la interior, telefonul nu se va zgâria niciodată, precum întâlnim la husele simple, din materiale “plastice”. Acstea sunt croite perfect după telefon, pentru a-ţi oferi acces rapid la funcţiile rapide ale telefonului şi pentru a da o notă de eleganţă, la cel mai înalt nivel. Cei de la MUJJO, au început pentru prima dată, să producă doar mănuşi de iarnă care să poate fi folosite la telefoanele care au funcţia “gloves mode”. După ce au simţit că afacearea merge bine, au trecut şi la partea de huse, produse manual şi iată că şi aici au un succes foarte mare.

QuickMobile are următoarele preţuri pentru husele MUJJO:

  • Husa Mujjo pentru iPhone 6 – maro şi negru – 169 Lei şi 199 Lei
  • Husa Mujjo pentru iPhone 6 Plus – 219 Lei

Mai mult, aceste huse produse manual au pe partea din spate un loc special pentru cardurile tale bancare! Cu aceste huse vei ieşi cu totul în evidenţă şi vei fi caracterizat intr-un stil aparate de eleganţă! Rămâi cu ochii pe huse, deoarece stocurile se epuizează destul de rapid!

mujjo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank