Huse Apple pentru iPhone 7

Noul iPhone 7 a înregistrat vânzări foarte bune în România, prin intermediul a mai multor retaileri de pe piața. Acesta a ajuns în stocul celor de la Orange, unde s-a epuizat foarte rapid, ceea ce a fost peste așteptările magazinului. Telefonul este însă disponibil acum și la QuickMobile, de unde poate fi achiziționat în mai multe variante. tot de la ei, avem o gamă foarte mare de accesorii pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Mai puțin foliile de protecție nu sunt disponibile, din motive mai puțin cunoscute. Ca și recomandare din partea mea, cel mai bine este să mergi la magazinul lor fizic pentru a-ți aplica folia de protecție.

Până atunci, am să îți recomand câteva din cele mai bune huse pentru iPhone 7, disponibile la QuickMobile; încă de la început, trebuie să știi că aici vei gasi doar produse premium și de cea mai bună calitate. În toc vei găsi huse accesibile, care au prețul de pornire de la 70 Lei, marca Celly; huse rezistente la șoc – Atmos X3 Anti-Shock, care au prețuri de la 89 Lei și huse premium, de la diferiți producători, care au prețuri de la 199 Lei.

Desigur, dacă te afli deja în posesia unui iPhone 7, eu îți recomand să alegi doar husele premium. Aici îți recomand o husă marca Apple, perfect concepută pentru a acoperi în totalitate fiecare margine a telefonului, la 199 Lei; aici poți alege mai multe culori, în funcție de culoare ta preferată. Pentru versiunea de iPhone 7 Plus, prețul pentru o astfel de husă, ajunge la 309 Lei.

hh

Pe lângă aceste huse, avem și două modele cu acumulator extern, dar pt care prețul ajunge la 649 Lei. Și în cazul acestor huse cu acumulator, producătorul este tot Apple. Recomandarea mea, este să alegi una din cele două tipuri de huse Apple, subliniate cu albastru. Cu siguranță te vei bucura de calitatea acestora, cu te-ai bucurat până acum de calitatea produselor marca iPhone. Poți accesa orice link de afiliere din acest artico, pentru a comanda o husă premium pt iPhone 7 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank