Husa și Folie de Sticla pentru Galaxy Note 7 în stoc la QuickMobile

Proaspăt lansat, Samsung Galaxy Note 7 este cel mai premium smartphone lansat de Samsung până în momentul de față. Telefonul vine echipat în premieră cu un scanner de iris, 4GB RAM, două versiuni de hardware ( Snapdragon 820 și Exynos 8890), alături de Adreno 530, respectiv Mali T880 MP12. Versiunea cu Snapdragon 820 va fi disponibilă în special în SUA, iar cea cu Exynox, în partea Europei. În România, cel mai rapid va ajunge versiunea cu Exynos, după care treptat și versiunea cu 820. Galaxy Note 7 va fi disponibil la precomandă prin QuickMobile, în câteva zile.

Totuși cei de la QuickMobile au fost mai rapizi decât toate magazinele de specialitate din țară și afișat oferta de accesorii pentru Note 7. Aici vorbim despre folii de protecție pentru Note 7 și huse pentru Note 7. La partea de folii, avem două modele:

Pe partea de protecție a întregului telefon, QuickMobile aduce două tipuri de huse:

Alte tipuri de accesorii de la firme mai cunoscute, vor apărea în scurt timp tot la QuickMobile. De aici vei putea cumpăra huse tip flip pentru Note 7, husa agendă anti-shock Note 7, gen marca CEllularLine. Recomandarea mea, este să îți comanzi telefonul cu un pachet de accesorii, deoarece design-ul și materialele  folosite la telefon, sunt de protejat. Accesoriile marca Celly sunt de bună calitate și ori de câte ori Samsung a lansat un smartphone, Celly a lansat primele accesorii pentru ele.

Mai amintim câteva specificații importante pentru Note 7: ecran cu diagonala de 5,7 inch, rezoluție QHD, ecran curbat față, Android 6.0 MarMll, acumulator cu capacitatea de 3.500 mAh, S-Pen și certificare IP68. Conform datelor de la lansare, telefonul va fi disponibil la precomanda începând cu data de 3 August 2016.

În maxim 3-6 zile, va fi disponibil și la QuickMobile, probabil ceva mai rapid. Prețul pentru Galaxy Note 7 la QuickMobile va depăși pragul de 3.500 Lei. Telefonul va fi disponibil curând și la eMAG, unde va avea același preț.accesori galaxy note 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank