Husa Mophie cu baterie externa pentru Galaxy S7/ S7 Edge

Ești un ”heavy user” al telefonului mobile și întotdeauna nu îți ajunge bateria pentru a duce la capăt ceea ce ai în plan? Ai noul Galaxy S7 sau Galaxy S7 Edge și tot nu îți ajunge bateria acestuia? Începând de azi această grjiă trebuie să dispară, deaorece s-a lansat noua husa cu baterie externă marca Mophie. Acest tip de baterie externă a fost proiectat astfel încăt să se muleze perfect cu designul lui Galaxy S7/S7 Edge. QuickMobile este promul magazin din românia care are acum pe stoc acest tip de husă, pe care o căutai de mult timp. Până la noile flagshipuri, Mophie producea doar huse externe pentru iPhone; acum cu lansarea lui S7, s-au gândit că poate există ”useri” care au nevoie de autonomie mai îndelungată.

Husa Mophie cu baterie externă poate fii cumpărată la prețul de 499 Lei pentru Galaxy S7 respectiv Galaxy S7 Edge. Un preț pe care dacă îl plătești acum, îți va prelungi viața ”telefonului” cu aproximativ o zi. Husa Mophie pentru Galaxy S7 are o capacitate de 2.950 mAh, iar cea pentru Galaxy S7 Edge are o capacitate de 3.300 mAh. Și în cazul lui S7 Edge, autonomie crește cu o zi. Ceea ce este plăcut la această baterie externă, este faptul că se îmbină perfect cu spatele telefonului și în același timp îl poate proteja mult mai eficient decât o simplă husă de silicon sau husă tip flip.husa mophie galaxy s7

Iar pentru cei care se gândesc că o să aibă un telefon super gros, Mophie a ales un profil mut mai slim decât în cazul telefoanelor iPhone. Cu toate la un loc, husa cu baterie externă își  merită fiecare bănuț, din toate punctele de vedere. Este perfectă de luat cu tine atunci când pleci într-o călătorie gen, ieșire la munte sau dacă ai un traseu cu mașina foarte lung.

Husa o poți comanda accesând orice link alabstru de afiliere din acest articol ! Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank