Huawei Y3II – review

Primul impact pe care îl ai cu Huawei Y3 II te duce cu gândul la stabilitate şi elegantă. Acest smartphone dual-sim are destul de multe argumente pozitive în favoarea achiziţionării sale, dar şi câteva detalii care să spunem că, nu-i fac cinste. Pentru un smartphone din această categorie, Huawei Y3 II place. Designul sau destul de spectaculos, performanţele sale care ating măcar nivelul decenţei unui telefon valoros, iar posibilitatea de a beneficia de conexiune 4G la acest preţ, te face să crezi că opţiunea Huawei Y3 II, nu este deloc una de neglijat.y4

Smartphone-ul a fost lansat în luna iunie a anului curent şi mizează pe un ecran de 4.5 inch, cu o rezoluţie de 480×854. La acest capitol am găsit şi primul punct slab al acestui telefon. Rezoluţia sa este medie, un detaliu care s-ar putea să te afecteze că utilizator dacă ai aşteptări prea mari. În momentul în care am desfăcut cutia telefonului pentru prima dată, impactul a fost de asemenea unul puternic. În afară de manualul de utilizare, de căştile afertente şi de încărcătorul din dotare, am descoperit aproape instantaneu smartphone-ul în toată splendoarea să. Indiferent ce culoare vei alege la el, Huawei a ştiut să puncteze bine câteva detalii legate de aspect care te vor cuceri. În primul rând vei observă că Huawei Y3 II este bine construit. Solid, rezistent şi compact, Y3 II surprinde însă în acelaşi timp prin faptul că nu cântăreşte atât cât te-ai aştepta. Are doar 150 de grame şi crede-mă, aproape că nu se simt. Inscripţia Huawei se găseşte pe partea din faţă sus, în timp ce pe spate vei descoperi logo-ul companiei. Senzoul de amprenta este plasat de asemenea în partea din faţă sus, în timp ce butoanele de volum (up and down) sunt plasate în partea din lateral dreapta. Aspectul sau este plăcut, iar dimensiunile sale ating 134.2 x 66.7 x 9.9 mm.

În secunda in care îl vei deschide, smartphone-ul Y3 II răspunde prompt, iar la primele detalii vei observă că rulează pe un Android OS v5.1 Lollipop, ajutat de Emotion UI 3.1 Lite, marca înregistrată Huawei. Dacă eşti obişnuit cu meniul Huawei nu vei avea nicio problemă. Dacă nu eşti obişnuit, poţi să stai liniştit pentru că totul e intuitiv şi elegant, navigarea pentru orice utilizator reprezentând o simplă şi plăcută formalitate. Telefonul este dominat de un chipset Mediatek MT6735M pentru varianta 4G, respectiv Mediatek MT6582M pentru varianta 3G. Quad – Core-ul de 1Ghz Cortex A53 este foarte util modelului 4G fiind susţinut şi de prestaţia de cele mai multe ori perfectă a GPU Mali T720MP2. Memoria internă atinge 8 GB, dar te poţi folosi de un card de memorie pentru a atinge bornă 32 GB. Şi totuşi, 1 GB RAM sunt suficienţi pentru acest telefon? Am spune că nu! Huawei ar fi putut parcă să includă 2GB RAM pentru această varianta de smartphone, pentru că i-ar fi crescut considerabil performanţele.

Dual Sim, Huawei Y3 II acceptă două cartele micro sim care par extrem de uşor de introdus în dispozitiv. În ceea ce priveşte camera foto, performanţele sale sunt oarecum normale pentru nivelul 5 Megapixeli la camera principală, respectiv 2 Megapixeli pentru camera frontală. Selfie-urile cu acest smartphone par mult mai decente decât anunţă cei 2 Megapixeli, în timp ce pe timpul zilei, folosind camera principala a telefonului veţi captura imagini calitative. Atunci când primeşti un apel, Huawei Y3 II se aprinde impresionând prin nuanţe care mai de care mai luminoase care parcă dansează pe ritmul tonului tău de apel. Poţi seta telefonul să facă exact acelaşi lucru şi în cazul notificărilor pe care le primeşti, iar dacă le vei personaliza îţi va fi mult mai uşor să recunoşti aplicaţia care te “notifica” în funcţie de culoare, chiar şi fără să deschizi smartphone-ul. Am remarcat de asemenea funcţia Easy Key a telefonului, o oportunitate pentru utilizator de a manevră cu o şi mai mare uşurinţă smarphone-ul la nivel de aplicaţii.y3

Huawei Y3 II beneficiază de conexiune WLAN wi-fi 802.11 b/g/n, de hotspot şi de bluetooth v4.0. Autonomia bateriei este una echilibrată, telefonul rezistând ceva mai mult în varianta 3G, dar acesta este un detaliu absolut normal. În schimb, bateria Li-Po de 2100 mAh este detaşabilă, un detaliu pe care la precedentele telefoane, fanii Huawei l-au savurat. Dacă decizi să-l îmbraci într-o husă elegantă, vei realiza că aspectul sau plăcut nu se modifică prea tare. Huawei Y3 II îşi păstrează nota de eleganţă şi îţi garantează că va fi un companion plăcut. Dacă îţi doreşti o husa Huawei Y3 II de calitate pentru acest smartphone, aruncă o privire peste husa Huawei Y3 II de pe site-ul catmobile.ro.

În concluzie, pentru preţul cu care este vândut acest telefon, am spune că este o investiţie decentă. Huawei Y3 II este un smartphone de calitate low cost, cu un display care cucereşte ca dimensiune (nu şi că rezoluţie), capabil să-ţi asigure capturi de calitate prin camera sa foto, energic atunci când vine vorba de jocuri datorită procesorului Quad Core 1.0 GHz Cortex-A53 şi elegant atunci când vine vorba de design-ul sau plăcut. Telefonul este foarte plăcut ochiului, uşor de manevrat de către oricine şi suficient de elegant pentru acest nivel. Recomandăm achiziţionarea sa în cazul în care nu ai un buget foarte mare la dispoziţie şi accepţi ideea unui smartphone low cost, capabil însă să-şi valorifice relativ uşor caracteristicile peste medie pe care le are implementate. Îl vei găsi într-o varietate de culori de la alb (Arctic White) şi negru (Obsidian Black) până la auriu (Sand Gold), roz (Rose Pink) sau albastru (Sky Blue), la eMAG.

Comments

  1. By Mugur

    Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank