Huawei Watch este disponibil acum prin QuickMobile

Noul smartwatch lansat de Huawei anul acesta este disponibil pe stoc în reţeaua magazinelor QuickMobile, atât online cât şi la magazinele din ţară. Începând de azi, Huawei Watch poate fi comandat în trei versiuni de 42mm care păstrează aceeaşi carcasa din oţel inoxidabil, dar în combinaţii diferite: curea de tip zale din otel inoxidabil; curea clasica din oţel şi curea din piele neagră. Preţul pentru primele două versiuni având cureaua din oţel, este de 2.499 Lei, iar pentru cea din urmă este de 2.099 Lei.hyPreţurile sunt aproximativ egale cu cele ale noului Moto 360 2nd gen, precum şi cele cu ale cunoscutului iWatch în versiunea sport. Din punctul de vedere al performanţelor şi specificaţiilor, Huawei nu se diferă foarte mult faţă de modelele menţionate mai sus, singura diferenţă este pe partea de design. La interiorul acestui ceas Huawei a ales un panel AMOLED cu o diagonala de 1,4 inch, o rezoluţie mare de 400 x 400px şi o sticlă de protecţie de tip Sapphire. Pe lângă otelul inoxidabil forjat la rece, a fost adoptat şi certificatul IP67 care promite o rezistenţă la praf şi apă. Din totalul rezoluţiei, ceasul este capabil să afişeze o imagine foarte clară, care se datorează densitaţii de aproximativ 280 ppi.huu

 

Pe partea harware, avem un procesor Quad-Core la 1,2 Ghz bazat pe un chipset Snapdragon 400 şi un GPU Adreno 305. Memoria RAM este doar de 512MB, suficient pentru ceea ce poate face un smartwatch momentan. Lângă această memorie RAM se mai adaugă un spaţiu de stocare de 4GB, suficient pentru direfitele aplicatii special concepute pentru acesta. Cât despre autonomia acestuia, acumulator de 300 mAh, promite o autonomie care trece uşor peste o zi de utilizare normală.

Ceea ce face ca acest smartwacth să fie special faţă de celelalte de pe piaţă, este faptul că poate fi utilizat atât cu Android Wear cât şi cu iOS. Deci, dacă îţi doreşti un accesoriu elegant şi ai un iPhone sau un Samsung, acest ceas poate fi o alegere foarte bună! Îţi mai recomand să iei decizia cât mai repede, deoarece stocul de la QuickMobile se va epuiza foarte curând!

Comments

  1. By Muresan

    Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank