Huawei P8 Max – cel mai puternic din clasa lui

Huawei P8 max se aseamănă modelului P8, însă are un ecran cu o diagonală mai mare, de 6,8 inci, o durată de viață mai mare a bateriei și o cameră foto unică.

Smartphone-ul, cu un raport de aspect de 16:9, poate fi manevrat cu ușurință de către consumatori. În plus, bateria puternică de 4360 mAh include tehnologia de economisire a energiei proprietară Huawei, precum și tehnologia de administrare a consumului de resurse care asigură o durată de viață a bateriei incredibilă. Datorită acestei baterii, consumatorii pot urmări clipuri video locale pe telefon timp de 15 ore consecutive.

Huawei P8 max, utilizează o combinație de 5+13 megapixeli, iar camera principală este echipată cu un procesor pentru semnalul imaginii, similar cu cel utilizat în cazul camerelor foto de tip DSLR, precum și cu flash dual-tone pentru a reda culori naturale în cazul fotografiilor realizate seara. În plus, modurile Light Painting și Regizor le oferă utilizatorilor modalități creative de a realiza fotografii și clipuri video artistice cu telefonul lor.

Huawei P8 & Huawei P8 max_1

Ecran mai mare, baterie mai mare și vise “mai mari”

Huawei P8 max integrează un ecran HD JDI de 6,8 inci, care este cel mai mare ecran FHD in-cell din lume. Raportul de 16:9 îi permite noului model să fie mai subțire, ușor de manevrat, dar și de transportat. P8 max include modul Landscape care le permite consumatorilor să vizualizeze diferite tipuri de conținut și să citească folosind telefonul, în timp ce tehnologia de evidențiere a culorilor le oferă o experiență vizuală îmbunătățită.

Ecranul mare de 6,8 inci al P8 max este echipat cu o baterie puternică de 4360 mAh, păstrând însă un corp subțire de 6,8 inci. P8 max este conceput special pentru cei care vor să se relaxeze perioade îndelungate de timp, permițând mai bine de 10 ore de vizionare video a fișierelor locale datorită tehnologiilor Huawei de economisire a energiei și management al consumului de resurse.

Huawei P8 max

O nouă estetică a designului

Una din cele mai importante caracteristici ale Huawei P8 max este partea din spate a smartphone-ului, cu o rată de 94%. Întregul corp al telefonului este confecționat dintr-o bucată de aluminiu utilizat în industria aerospațială.

Huawei P8 max folosește o soluție de disipare a căldurii pentru a evita supraîncălzirea. Smartphone-ul este confecționat dintr-un aliaj cu o conductivitate termică DX19, la fel ca și cel utilizat în construcția unor modele auto de lux, iar coeficientul de conductivitate termică este de nouă ori mai mare decât cel al oțelului inoxidabil și de 3,8 mai mare decât cel al aluminului – aliajul cu magneziu folosit în cazul telefoanelor obișnuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank