Huawei P8 cu procesor Octa-Core pe 64-bit a fost lansat oficial

Noul flagship de la huawei, Ascend P8 a fost lansat cu succes şi în România, în cadrul unei conferinţte de presă. Acest nou smartphone aduce un nou design, o nouă ramă metalică şi foarte multe îmbunătăţiri pe partea hardware şi software. Ascend P8 este de departe cel mai frumos smartphone lansat de huawei, care va putea fi achiziţionat în premieră pe culoarea aurie, gri, negru şi mystic champagne. Desigur culoarea Gold va fi principala atracţie pentru cei care ăşi doresc acest smartphone elegant ce măsoară doar 6,4 mm în grosime şi cântăreşte doar 144 grame.

p8

 

La capitolul specificaţii, Ascend P8 se laudă cu nou procesor bazat pe tehnologia 64-Bit, Octa Core. Chipsetul este produs sub brand propriu, iar aici vorbim de noul Kirin 930, care are 4 procesoare Cortex A53 la 2 GHz şi 4 procesoare tot Cortex A53 la 1,5 GHz. Upgrade mare vine şi pe partea de RAM, iar P8 are în dotare 3GB memorie RAM. Pe partea de stocare, versiune P8 încep de la 16 GB şi ajung la 64GB + slot pentru microSD.

La partea de ecran şi acumulator, flag-shipul P8 are o diagonală de 5,2 inch, rezoluţie FullHD şi un acumulator bine raportat de 2.860 mAh. La capitolul cameră, avem un obiectiv care după cum au spus cei de la Huawei, va putea concura cu un DSLR. Camera principală este de 13MP cu stabilizator optic de imagine, iar camera secundară este de 8MP, cu unghi larg. Telefonul rulează pe versiunea de Android 5.0 Lollipop, cu interfaţa Emotion UI de la Huawei.

Huawei P8

Huawei P8 introduce o nouă filosofie în ceea ce privește designul camerei foto utilizând o combinație de hardware, software și algoritmi proprii pentru a-i ajuta pe utilizatori să surprindă fotografii expresive, chiar și în cele mai neprietenoase condiții de iluminare.

  • Cel mai bun Stabilizator optic al Imaginii din industrie, de până la 1,2°, permițând realizarea unor fotografii și clipuri video de înaltă calitate și anulând tremurul camerei, astfel că imaginile obținute sunt perfect clare.
  • Primul senzor RGBW în patru culori din lume : crește luminozitatea cu 32% în situațiile cu un contrast ridicat și o reduce cu 78% în mediile cu luminozitate redusă.
  • Procesor al imaginii la nivelul unui DSLR: permite reducerea zgomotului în momentul fotografierii, oferind o detectare inteligentă a mediilor cu un contrast înalt.
  • Patru moduri pentru obținerea unor fotografii la calitate profesională în condiții de iluminare scăzută le oferă utilizatorilor acces la o fotografie virtuală și la un studio video pentru a-și pune în valoare inspirația artistică.

De exemplu, modul Light Painting, unul din cele patru moduri pentru fotografii la o calitate profesională în condiții de iluminare scăzută, utilizează diafragma manuală a  camerei pentru a captura fascicule largi de lumină.

Astfel, modul Light Painting poate surprinde o roată dintr-un parc de distracții în timpul nopții, afișând fidel jocurile de lumini într-o fotografie artistică.

Alte tehnologii integrate în camera foto permit verificarea luminii și previzualizarea. Oferindu-le utilizatorilor o imagine a felului în care va arăta fotografia, Huawei P8 încurajează experimentele creative cu surse de lumină în întuneric.

Modul Regizor al Huawei P8 este prima funcție disponibilă în industrie care permite capturarea de conținut video la nivel profesional pe un smartphone. În plus, îi permite utilizatorului să comande și să controleze alte trei smartphone-uri care rulează pe platforma Android în momentul în care este înregistrat un clip video, simultan din patru unghiuri, și să sincronizeze editarea clipurilor video.

Huawei P8 integrează deasemenea și un nou mod Selfie, care permite efectuarea de presetări pentru a pune în valoare mai bine frumusețea fiecărui utilizator.

p88

Noi Standarde în ceea ce privește Conectivitatea

Datorită tehnologiei propietare Huawei Signal+, a antenei duale, dar și a tehnologiei Rapid switching, smartphone-ul poate recunoaște care este cel mai bun mod de utilizare. Când unul din capetele antenei este acoperit și semnalul devine slab, Huawei P8 poate trece instant la celălalt capăt al antenei, mult mai rapid decât smartphone-urile tradiționale, asigurând menținerea unui semnal puternic.

În plus, device-urile cu tehnologia Signal+ au o rată îmbuntățită de conectare a apelurilor chiar și atunci când utilizatorii se află într-un tren cu o viteză de până la 300 km/h.

Consumatorii care zboară des cu avionul au nevoie de un anumit timp până când se pot conecta atunci când ajung într-un aeroport nou. Huawei P8 crește viteza de conectare la o rețea din roaming. Potrivit informațiilor care provin de la testele efectuate în mai bine de 20 țări și regiuni din Europa, America de Nord, America Latină, Australia și Asia, cu roaming optimizat pentru 4G, Huawei P8 se sincronizează cu serviciile de roaming de aproximativ trei ori mai repede decât un telefon normal.

Cât despre disponibilitatea acestuia, magazinele QuickMobile şi eMAG îl vor aduce pe stoc spre sfârşitul acestei luni. Preţul lui Ascend P8 va ajunge undeva la 2.400 Lei, cu mici tendinţe de urcare, cel mai probabil în funcţie de culoare.

sursa: androidauthority

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank