Huawei P10 este disponibil la QuickMobile la pretul de 2.999 Lei

Preț și disponibilitate Huawei P10

P10 este cel mai puternic smartphone prezentat de Huawei, la MWC din Barcelona. Telefonul lansat aduce foarte multe îmbunătățiri față de versiunile P9 și P9 Plus, ceea ce îl face să fie cel mai puternic smartphone din portofoliul companiei, la ora actuală. După cum suntem deja obișnuiți cu QuickMobile, care aduce cele mai proaspete flagship-uri în țară, Huawei P10 este acum disponibil spre vănzare la QM, având prețul de 2.999 Lei. P10 este disponibil doar în varianta de 32GB, cu 4GB și LTE 4G; spre satisfacția cumpărătorilor și fanilor Huawei, QM are disponibile 3 variante de culori pentru P10: negru, auriu și argintiu.

La interiorul acestui frumos Huawei P10, compania a ales un procesor puternic, cameră foto principală de top și câteva trăsături de flagship. Amintim cei 4GB RAM, procesorul HiSilicon Kirin 960, alături de Mali G71 MP8. Pe partea software, P10 vine cu ultima versiune de Android 7.0 Nougat.

La capitolul cameră, Huawei P10 vine cu cameră DUAL de 20MP, respectiv 12MP, cu OIS și dual-LED. Pe partea frontală, avem o cameră bună de selfie, cu un senzor de 8MP și o deschidere f/1.9. Pe partea de conectivitate, amintim USB Type-C, fast charging și fingerprint foarte rapid. Totul este susținut de un acumulator cu capacitatea de 3.200 mAh, suficient pentru o autonomie de cel puțin o zi.

Huawei P10 are un ecran IPS NEO LCD, cu diagonala de 5,1 inch, rezoluție FullHD și sticlă de protecție Gorilla Glass 5. Peste Android 7.0, cei de la Huawei, au pus interfața Emotion UI 5.1, cu care deja suntem obișnuiți. Având aceste specificații, Huawei P10 ajunge la un preț foare bun în România, la doar 2.999 Lei; un preț ușor sub alte modele de top, precum LG V20. Punctele foarte cu care acest P10 excelează în top sunt, camera, construcția și simplitatea. Telefonul poate fi cumpărat drect din stoc de la QuickMobile, la prețul de mai sus; stocurile sunt limitate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank