Huawei lanseaza primul Watch cu ecran AMOLED si rezolutie 400 px

Huawei Watch_1Un design clasic completat de tehnologii inteligente         

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezintă dimensiunea tradițională a ceasurilor de mână. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu și negru, dar și dintr-o varietate de fețe unice, începând de la cele cu un design clasic și până la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

În ceea ce privește cureaua ceasului, aceasta măsoară 22 mm, iar utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum brățară din oțel inoxidabil, brățară de culoare aurie, rose, brățară din otel inoxidabil de culoare neagră sau curea de piele maro și neagră. Ușor de schimbat, ceasul se va potrivi cu orice model de curea.

Clasicul îmbinat cu modern

Fabricat din materiale de cea mai bună calitate, ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgârieturi (alegerea preferată de către producătorii ceasurilor elvețiene) și un cadru din oțel inoxidabil. Datorită rezoluției de 400 x 400 pixeli, a densității de 286 ppi și a ratei de contrast 10,000:1, ceasul este smartwatch-ul care rulează pe platforma Android Wear cu cele mai vibrante culori.

Pentru ilustrarea conceputului potrivit căruia tehnologia ține pasul cu moda, Huawei a încheiat un partneriat cu cel mai cunoscut fotograf de modă din lume, Mario Testino. Împreună cu acesta, Huawei a realizat o campanie de promovare a noului device, avându-i în rolurile principale pe supermodelul american Karlie Kloss și pe unul din cele mai cunoscute modele masculine din lume, Sean O’Pry.Huawei Watch_2

O nouă eră a tehnologiei sportive

Huawei Watch include un senzor de înregistrare a ritmului cardiac, ce măsoară cu exactitate bătăile inimii. Senzorul iese puțin în relief pentru un contact mai bun cu pielea și pentru o mai mare precizie.

Senzorul de mișcare în 6 axe, cu un giroscop și un accelerometru, monitorizează activitățile realizate, oricând și oriunde, și poate face diferența dacă utilizatorul se plimbă, aleargă sau se cațără.

Astăzi, consumatorii sunt rareori mulțumiți atunci când li se oferă doar conectivitate; ei sunt în căutarea unui smartwatch premium care să fie inovator din punct de vedere tehnologic. În proiectarea acestui ceas, ne-am dorit să combinăm cele mai bune tehnologii și inovații, cu materiale premium, care să îi confere un aspect clasic și elegant. Adăugând și ecranul circular, acoperit cu cristale de safir, suntem de părere că Huawei Watch a realizat această performanță.”, a declarant Benjamin Norton, expert în design-ul dispozitivelor purtabile în cadrul Huawei Consumer BG.

Huawei este o companie care se dedică inovațiilor continue și creării de noi produse care să se potrivească nevoilor consumatorilor noștri. Acest prim smartwatch din familia dispozitivelor purtabile Huawei a fost conceput în urma unor ample cercetări și studii privind cererea consumatorilor pentru dispozitivele pe care aceștia sunt dispuși să le poarte la mână. Ceasul Huawei este unic pe piață, datorită aspectului său premium și a designului clasic, combinat cu tehnologiile inteligente, ce permit utilizatorilor să rămână conectați chiar și atunci când se află în mișcare. Fără îndoială, dispozitivele portabile vor rămâne una dintre cele mai importante tendințe din industria gadgeturilor, iar prin folosirea tehnologiei și inovației Huawei, Huawei Consumer BG își propune să fie un lider și pe piața dispozitivelor purtabile.“, declară Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank