Huawei lanseaza MediaPad X2, cu procesor 64-bit Ultra Octa-core

Huawei a lansat phablet-ul Huawei MediaPad X2 in cadrul Mobile World Congress (MWC) 2015. Cu un ecran de 7 inci, ultra HD IPS complet laminat, si un corp subtire de numai 7,28 mm, MediaPad X2 integreaza un chipset ultra octa- core, ceea ce il face sa devina primul phablet Dual Sim cu procesor ultra octa-core de 64 biti si tehnologia 4G inclusa.

Huawei MediaPad X2

Design

Fiind cel mai subtire phablet de 7 inci din lume, Huawei MediaPad X2 are o grosime de numai 7,28 mm. Textura de metal ofera un design clasic și potrivit pentru mediul de afaceri. Designul compact si fara margini al ecranului ofera un raport ecran/carcasa de 80%, ceea ce il face usor de utilizat cu o singura mana. Huawei MediaPad X2 este partenerul perfect care combina cu succes telefonul, tableta, navigatorul, bateria portabila, hotspot-ul și aparatul de fotografiat, creand o experienta de conectare mai buna pentru consumatorii din intreaga lume, intr-un singur dispozitiv.

Performante de top

Dotat cu un chipset ultra-octa Kirin 930 de 2.0 GHz, CPU-ul de 64 biti A53 al Huawei MediaPad X2 are o capacitate de procesare ridicata care consuma insa mai putina energie. Chipset- ul Kirin 930 suporta conectivitate LTE Cat6 cu o viteza de descarcare de pana la 300Mbps. GPU- ul Mali-T628 de 64 biti si procesorul micro-core i3 a phabletului asigura utilizatorilor o experienta de divertisment puternica si fara precedent, permițandu-le sa joace la scara larga jocuri 3D. Cip- ul inteligent PA si tehnologia sunetului surround DTS, Huawei MediaPad X2 asigura o calitate cinematografica a sunetului pentru pasionatii de video si film. Cu o baterie Li-Polymer puternica de 5000 mAh, care are cea mai mare capacitate din industrie, Huawei MediaPad X2 dispune de suficiente resurse pentru o zi de utilizare intensa. Poate permite difuzarea clipurilor video online timp de pana la 12 ore, 15 ore de navigare pe Internet sau 60 ore de a asculta muzica prin intermediul castilor.

Echipat cu o camera principala de 15MP, Huawei MediaPad X2 este extraordinar de bun in fotografierea la lumina scazuta, și dispune de un mod de masurare a gradului de focalizare post fotografiere, functia off screen, precum și de setarea focalizarii și a expunerii. Camera secundara de 5MP are o deschidere de F2.4 și un unghi larg de 22mm, ideal pentru iubitorii de fotografii Selfie de tip panorama.

Disponibilitate

Huawei MediaPad X2 va fi disponibil intr-o versiune standard, de 2G RAM+ 16GROM, avand finisaje de culoare argintie și o versiune premium cu o memorie de 3G, cu optiunea de stocare de 32GROM, avand finisaje de culoare roz auriu. Disponibilitatea exacta si informatiile legate de preturi vor fi anuntate la o data ulterioara. Totusi magazinul eMAG si altele, il vor aduce de indata ce acesta va fi disponibil la distribuitorul principal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank