Huawei Honor 7 – echipat cu Senzor de Amprenta si o camera de 20MP

Construcție metalică solidă și design ergonomic

Honor 7 are un corp în întregime metalic, acoperit cu un înveliș ceramic, pentru un aspect premium evident. Cu un design ergonomic și un ecran cu diagonală de 5,2 inci, telefonul integrează butoane plasate cât mai inteligent pentru a permite utilizarea cu o singură mână mai ușor ca niciodată.

Tehnologie inteligentă de citire a amprentei

Cititorul de amprente, integrat în noul Honor 7, permite autentificarea rapidă, la 360 grade, a amprentei, din diferite unghiuri, și include chiar capabilitatea de auto-învățare astfel că acuratețea scanării este îmbunătățită prin reînregistrarea amprentelor folosite. Cititorul suportă deasemenea gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii să poată face orice, de la a răspunde la telefon și până la a realiza fotografii.

Performanțe și conectivitate

Cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3GB de RAM și 16GB ROM, honor 7 oferă performanțe greu de egalat. În plus, circuitele în formă de L elimină posibilitatea supraîncălzirii.

În ceea ce privește conectivitatea, tehnologia Huawei Signal+ și antena duală permit rețelelor cu un semnal mai puternic să fie găsite de 80 ori mai repede în comparație cu viteza medie a unor device-uri similare.

Având o baterie de 3100mAh, care oferă o durată de funcționare excepțională, atât în standby, cât și în cazul utilizării normale, precum și posibilitatea încărcării inverse sau rapide, honor 7 este companionul ideal pentru cei aflați mereu în mișcare.

Huawei-Honor-7

Capabilități multimedia pentru performanțe

Capabilitățile multimedia superioare ale honor 7 se datorează camerei principale de 20MP, care integrează un senzor Sony IMX 230 și tehnologia honor de focalizare rapidă, care permit aperturii sale f2.0 să captureze imagini vii în condiții cu iluminare scăzută, în doar 0,1 secunde. Camera secundară de 8MP are o apertură f2.4 și LED flash încorporat.

Puse în valoare de capabilitățile de îmbunătățire a imaginii ale honor 7, precum și de funcția panoramă, setările Perfect selfie sau Groufie sunt disponibile pentru utilizatorii pasionați de acest tip de fotografiere.

În plus, Honor 7 oferă o serie de filtre personalizate, în timp ce modul său Good Food surprinde felurile de mâncare în fotografii reale, dar totodată apetisante. Telefonul este echipat și cu funcția revoluționară Light-painting prin intermediul căreia utilizatorii pot obține imagini artistice.

Design intuitiv și funcționalități inteligente

Conceput pentru a redefini experiențele de navigare pe Internet, honor 7 oferă capabilități inteligente excepționale, datorate și butonului său inteligent, un buton suplimentar plasat în partea stângă a telefonului, care poate fi folosit pentru căutări rapide pe Google.

Cititorul de amprente este plasat strategic pe partea din spate a telefonului, iar declanșatorul pentru cameră le permite utilizatorilor să facă selfie-uri fără a fi nevoie să reorienteze poziția device-ului.

Mai mult decât atât, honor își poate trezi utilizatorii sau poate fi găsit, prin comenzi special concepute, precum “Dear honor” sau “Where are you”.

Honor 7 transformă și realizarea capturilor de ecran într-o operațiune ușoară, datorită tehnologiei care face posibilă realizarea acestora printr-o bătaie dublă cu degetul în ecran.

Charger-ul pentru încărcare rapidă se vinde separat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank