Huawei Honor 6 Plus îşi face apariţia la eMAG

O nouă serie de telefoane marca Huawei au apărut în premieră pe magazinul online eMAG. Cel mai important model, pe care mulţi dintre noi îl aşteaptă, este Huawei Honor 6 Plus, după care urmează Honor 4x, Honor 3C şi în ultimul rând, Huawei Honor Holly. Fiecare model poate fi comandat acum de la eMAG, la preţuri foarte bune şi cu posibilitatea de a fi achiziţionate şi în rate fixe. Huawei a lansat seria Honor pentru prima dată, doar în China, iar apoi în restul lumii. Azi a venit rândul ca şi România să beneficeze de aceste telefoane, la un preţ foarte bun după cum urmează:

  1. Honor 6 Plus Dual-SIM, 32GB, 4G costă 2.059 Lei 
  2. Honor 4X Dual-SIM, 8GB, 4G costă 964 Lei
  3. Honor 3C Dual-SIM, 8GB costă 699 Lei
  4. Honor Holly Dual-SIM, 16GB costă 589 Lei

6pp

Gama de vărf, adică Honor 6 Plus, este defapt versiunea mai mare a lui Huawei Ascend P7. Cu alte cuvinte, Huawei a păstrat aproape acelaşi design, modificând doar partea ce ţine de dimensiune. Pe înalţime acesta este mai mare cu 10,7 mm iar pe lăţime este mai mare cu 6,7 mm. Grosimea însă a fost mărită cu 1 mm, deoarece avem un pachet hardware mai puternic şi un acumulator mult mai mare. Diagonala a fost şi ea mărită la 5,5 inch, însă rezoluţia FullHD a fost păstrată. Diferenţă mare pe partea de rezoluţie nu este, ci doar o scădere a densităţii pixelilor de la 441 ppi , la 401 ppi. Ochiul uman nu poate percepe această diferenţă mică – deci vei avea partea de aceeaşi calitate ireproşabilă, precum o avem pe Ascend P7.

Eu am testat un singur produs de la Huawei, Ascend P7 si am ramas cu o impresie foarte buna. Iti recomand oricare din telefoanele mentionate mai sus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank