Huawei Honor 3X G750 – un Octa-Core puternic la pret mic

honor

Cel mai nou model de la Huawei, Honor 3X G750 a ajuns acum cateva zile in oferta magazinului eMag. Acest Octa-Core promite performanta si fiabilitate la cel mai mic pret. Exista insa si alte modele de la noi din tara, care aduc aproape aceleasi performante la aceeasi limiata de pret, dar cred ca acest Honor 3X este putin peste ele.

In doar acesti 1.099 Lei, cei de la Huawei au reusit sa puna cateva piese importante in interiorul lui. Aici vorbim de cunoscutul procesor Octa-Core de la MediaTek 6592, tractat la 1,7GHz. Acesta lucreaza impreuna cu procesorul grafic Mali 450MP4 cu 4 nuclee, ceea ce inseamna ca vei avea parte de animatii fluente si fara blocaje. Jocurile vor rula perfect datorita memorie RAM de 2GB, iar varianta de Android 4.2 Jelly Bean iti asigura o stabilitate ridicata in timpul aplicatiilor deschise simultan.

La capitolul ecran, vorbim de o diagonala ce sare putin din tiparul de 5.0″ si ajunge sa masoare 5,5″. Rezolutia putin cam mica pentru o asemenea diagonala, dar totusi densitatea de 256 ppi este absolut suficienta pentru un utilizator care isi permite acest smartphone sub 1.100 Lei. Rezolutie 720p fara sticla de protectie.

g750

In partea frontala avem doi senzori: proximitate si lumina, iar langa acestia avem o camera frontala de 5MP, perfecta pentru cele mai reusite selfi-uri. In spate avem un capac din plastic, cu un grip destul de bun, iar sub el avem un acumulator mare de 3.000 mAh. Acesta iti va mentine telefonul pornit cel putin 1 zi jumate, la modul normal de utilizare.

G750 mai benficieaza si de portul microSD care suporta 32GB maxim. In interior mai avem un spatiu de stocare de 8/16GB, Bluethoot 4.0, Wi-Fi, USB 1.0 si un Jack de 3,5mm. Telefonul Honor 3X se remarca prin diagonala sa mare, acumulatorul bun si procesorul Octa-Core. Eu zic ca acesta isi merita banii si il poti cumpara de la eMag la cel mai mic pret de pe piata. La partea de design acesta semana foarte bune cu Xiaomi Redmi 1S – de aceea cred ca ambele modele sunt produse in aceeasi fabrica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank