Huawei Ascend P8 ?

ascend p8

Deşi sunt pe finalul acestui an, cei de la Huawei s-au gândit să lanseze la începutul anului 2015 un nou model de smartrphone, deoarece au inregistrat vânzări foarte slabe pentru modelul de Ascend P6. Aşadar, anul viitor la CES 2015 se pare că vor prezenta viitorul smartphone Ascend P8. Unele surse spun că acesta va păstra linia slim a modelelor lansate până în momentul de faţă, precum si componentele hardware. Huawei a luat o decizie foarte proastă la partea hardware, deoarece clienţii au simţit că au pus componente la un preţ mic, ceea ce a şi dus la vânzări slabe pentru anul 2014.

Potrivit unor surse din interiorul companiei, viitorul model de Ascend P8 va fi echipat cu un procesor bazat pe acelaşi chipset Krin, dar de o generaţie mai nouă. Probabil vom avea un procesor Octa-Core şi o memorie RAM de 3GB. La exterior ne aşteptăm la o carcasă din aluminiu, la fel de bună ca şi pe modelele lansate deja. În partea din faţă probabil vom avea o diagonală de 5,2 inch, o rezoluţie FullHD şi un panel IPS. Alte surse au mai menţionat că, P8 va avea o sticlă puţin curbată.

Mai râmăne de văzut dacă vor lansa acest model la CES 2015, sau vor pregăti un eveniment special în primele luni ale lui 2015. După părerea mea, un model nou de la Huawei ar fi bine venit, dacă va aduce performanţă maximă la un preţ foarte mic, gen Xiaomi sau Meizu.

sursa: ubergizmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank