Huawei Ascend P8 primeste primul unboxing video

Huawei Ascend P8 primeşte în premieră un unboxing video oferit de siteu-ul AndroidCentral. Aceştia au avut ocazia şi plăcerea de a fi primi care primesc acest nou model lansat de Huawei, în teste. Azi au publicat pe site-ul lor unboxingul şi primele impresii despre noul Ascend P8.

andr

Sursa: http://www.androidcentral.com/huawei-p8-first-look?utm_source=ac&utm_medium=dlvrit

 

Am urmărit şi eu unboxingul acestui frumos smartphone de top şi am rămas de-a dreptul împresionat de cât de frumos este acest P8. Am observat însă că Huawei a păstrat aproape aceeaşi poziţionare a butoanelor şi a sloturilor pentru SIM, pe partea lateral dreapta şi au lăsat liberă partea stângă. Au fost reduse şi marginile laterale ale ecranului, care îi oferă un aspect mai “cool”, deoarece ai impresia că ecranul este aproape “fără ramă”.

La partea de construcţie, cei care au facut unboxing-ul au râmas foarte impresionaţi de buna calitate a acestuia şi au observat că Huawei, ca şi multe companii au optat pentru o ramă puţin curbată, pe care am văzut-o prima dată la iPhone 6. În rest, P8 are o interfaţă modificată uşor, cu un design nou, precum şi o cameră principală cu foarte multe “opţiuni inteligente”. Singurul aspect negativ pe care l-am observat la acest smartphone, este faptul că ecranul nu se ridică la standardele anului 2015 – mai exact, acesta are rezoluţia clasică FullHD, pe când noile modele de la Samsung sau LG au o rezoluţie mult mai mare. Mai jos, te invit să vezi acest unboxing frumos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank