HTC RE Camera ajunge la Quickmobile

Cel mai special gadget dedicat persoanelor care sunt deja dependete de selfi-uri, a ajuns în cele din urmă şi în România. Este vorba de celebra cameră de la HTC, RE Camera, care a ajuns acum câteva zile la magazinul quickmobile. Această cameră poate fi cumpărată la preţul de 849 Lei, începând de azi. Comenzile se fac direct din stoc, iar livrările se fac foarte rapid.

re

Totuşi ce este atât de special la această cameră? Pai treaba este foarte simplă, din punctul meu de vedere. RE Camera are un unghi foarte larg, de 146 grade, cu care vei putea surprinde cele mai multe detalii, iar faptul că este certificată IP67, aceasta rezistă foarte bine la contactul cu apa. Toate pozele sunt facute la o rezoluţie bună de 16MP, pe un obiectiv marca Sony de 1/2,3 inchi. Aceasta mai dispune de un senzor special care activează camera în momentul în care pui mâna pe ea,  neavând un buton special pentru on sau off. Captura se face cu ajutorul unui buton poziţionat astfel încât să îl ajungi foarte uşor cu degetul. Ea mai are integrat în carcasa din plastic, un sistem wireless care îţi permite să o conectezi în timp real cu smartphone-ul tău pentru a vedea exact cum au ieşit pozele.

Partea mai puţin plăcută despre această cameră de la HTC, este că nu are posibilitatea de a inregistra video cu sunet. Deci un mare minus pe care HTC l-a ratat de la început. Totuşi, camera poate filma la 720p la o viteză de 30 fps. Oarecum, nu este destinată filmărilor, ceea ce o face din start să nu intre în concurenţă cu celebrele camera Go Pro.

Eu îţi recomand această cameră daca eşti pasionat de gadgeturi tari, special făcute pentru fotografii. După parerea mea, este un accesoriu foarte elegant, pe care merită să îl ai la tine în foarte multe situaţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank