HTC pregateste un smartphone pe 64-bit

Un nou smartphone de la HTC care rulează pe noul procesoros de 64-bit va fi lansat la începutul acestui an. Modelul face parte din categoria mid-range, iar specificaţiile lui sunt mai mult decat bune. Cred că acesta va concura direct cu primele telefoane clasate pe lista high-end. Modelul nou va fi numit Desire 820 şi va fi lansat pentru prima dată, in China. Din start ne dăm seama că acest 820 semănă foarte bine cu HTC 816, disponibil pe piaţa din România.

820

Desire 820 v fi echipat cu un procesor Octa-Core, pe un chipset MediaTek, care conform producatorului va concura şi va egala performanţele unui Snapdragon 800. Bineînteles aici intră si procesorul Krait. Pe lângă acestea, el mai are în dotare o memorie RAM de 2GB, 16GB memorie internă si un procesor grafic încă necunoscut.

În partea din faţa avem un ecran destul de mare, ce măsoară o diagonală de 5,5 inch, un panel IPS si o rezoluţie medie de 720p. Tot în faţă avem o cameră de 8MP şi două difuzoare asemănătoare cu cele de pe HTC 816. Pe cealaltă parte avem un obiectiv de 13MP, un capac din plastic, sub care gasim un slot microSD.

sursa: gsmarena

Nu se ştie însă dacă acest model va ajunge pe piaţa din Europa. Momentan alte detalii despre acest model  pe 64-bit nu avem, nici măcar detalii despre preţ. Eu cred ca aceste modele pe 64-bit vor avea succes in majoritatea ţărilor, iar cei care ştiu de ce trebuie să aleagă un asemenea smartphone, o vor face fără nici o ezitare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank