HTC One Mini 2 – primele informatii


Potrivit celui mai cunoscut “tipster” de pe internet, @evleaks, un nou smartphone in varianta “mini” ne este pregatit de compania HTC si care va fi lansat anul acesta. Ca si in cazul lui HTC One, dupa putina vreme de la lansarea oficiala, au aparut primele zvonuri despre varianta mini si anume HTC One Mini ( in anul 2013, luna August).

In cazul de fata, recent a fost lansat cel mai puternic smartphone de la HTC – One M8, asa ca de curand, au aparut pe internet primele imagini si primele date despre acest telefon in varianta mini – One Mini 2 – toate acestea datorita lui evleaks, care de fiecare data ne aduce informatii adevarate si care se implinesc in proportie de 95% – deci sursa sigura.

Dupa cum putem observa, telefonul seamana foarte bine cu varinta lui mare – adica in partea din fata, senzorii si camera au aceeasi pozitie, iar la partea din spate, probabil acesta nu va fi dotat cu Dual-Camera, ci doar o singura camera ca si la One, posibil tot de 4 UltraPixeli si bineinteles o carcasa din plastic, pentru a avea un pret mai mic.

Specificatiile acestuia sunt destul de bune, iar date oficialne nu avem, decat cateva presupuneri, printre care putem enumera: procesor Dual sau Quad, pe un chipset Snapdragon 400, procesor grafic Adreno 300 sau 320, ecran cu o diagonala de 4,5″, rezolutie 720p HD, memorie pentru stocare interna 16GB si 1GB memorie RAM. Sistemul de operare va fi cel putin 4.4 si probabil pe cand va fi lansat, sa poata sa se faca update la viitoarea versiune.

O alta sursa spune ca in cazul lui One mini 2, nu vom mai avea camera UltraPixel, ci vom aveam o camera MP de 15 pe spate si 3 MP frontal. Cat despre pret, va fi cu siguranta mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank