HTC One mini 2 – date oficiale

HTC a anuntat astazi un nou smartphone, pe numele sau HTC One mini 2 – adica varianta mic a lui HTC One M8 – asta dupa cum este traditia deja, dupa o varianta mare, trebuie lansata o varianta mini. Acesta pastreaza deisgnul lui M8, iar ca rezultat, este probabil cel mai frumos smartphone “mini” la ora actuala, dar probabil si cel mai performant.

mini2

 

One mini 2 este dotat cu componente de cea mai buna calitate, iar printre ele enumeram: procesor Quad-Core la 1,2 GHz, pe un chipset Snapdragon 400, memorie RAM 1GB, procesor grafic Adreno 305, 15GB memorie interna pentru stocare si suport pentru microSD suportabil pana la 128GB.

mini22

Daca pentru One mini, cei de la HTC au optat pentru o carcasa din plastic, la Mini 2 au pastrat acelasi material – aluminiu, care ii confera un aspect mai premium. Cat despre dimensiunile lui, sunt putin mai reduse si masoara urmatoarele: 137 x 65 x 10.6mm in grosime.  Nici ecranul nu a fost redus, iar el masoara o diagonala de 4,5″, cu rezolutie HD 720p si o densitate a pixelilor de 230ppi. 

Nici pe partea de sunet, nu a fost modificat, iar el pastreaza in fata doua difuzoare puternice precum cele de pe M8. Pe partea de camera, cei de la HTC au optat pentru o camera principala de 13Mp iar una secundara de 5MP.Acumulatorul este unul destul de mare, si masoara 2.100 mAh care zic cei de la HTC ca va tine cel putin o zi. Bine inteles, cea mai noua versiune de Android 4.4.2 KitKat.

mi

Cat despre data de lansare a acestuia, se presupune ca va avea loc cat de curand, iar pretul va fi undeva peste 300 Euro.

sursa: cnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank