HTC One M10 este disponibila la precomanda prin QuickMobile

Și de această dată QuickMobile surprinde pe toată lumea cu afișarea noului HTC One M10 pe site-ul lor, la precomandă. Acesta a apărut la QM în cursul zilei de azi, timp în care site-uri mari din Europa au publicat articole despre disponibilitatea lui M10 în România la precomandă. M10 nici măcar nu a fost prezentat oficial și a apărut în premieră mondială la precomandă! este ceva nu ?

HTC One M10 este disponibil în versiunea 32 GB, 4G LTE, pe culori gri și auriu, ambele la un preț de 3.299 Lei. Potrivit unor teasere de pe internet, acesta va aduce o cameră foarte performantă și un scor în AnTuTu ce depășește orice smartphone lansat la ora actuală. Din păcate, HTC a ales un design mai puțin inspirat, care păstrează unele trăsături ale lui HTC A9, model ce a înregistrat vânzări mediocre.precomanda htc m10 quickmobile

Potrivit specificațiilor oferite de QuickMobile, acesta este echipat cu un chipset Snapdragon 820, Adreno 530 și 4GB RAM. O combinație hardware perfectă pentru a se ridica la noile standarde 2016 și nu numai. La partea de ecran, avem o diagonală de 5,15 inch, pe un panel AMOLED și o rezoluție QHD 1440 x 2560 px. Se mai adaugă un slot microSD care poate suporta un card de 200 GB și un scanner de amprentă ultra-rapid. Singurul aspect pe care nu îl cunoaștem în momentul de față, este capacitatea acumulatorului; aceasta ar fi bine să fie de minimum 3.000 mAh, pentru ca M10 să facă față cerințelor de azi și să nu fie depășit la autonomie de actualele flag-shipuri.

Probabil QuickMobile va modifica în timp prețul pentru HTC One M10, așa că poți să îl pui la precomandă acum, la 3.299 Lei. Livrările pentru telefon vor începe din luna Aprilie, cel mai probabil după 4-5 zile de la prezentarea oficială; spun asta deaorece HTC ar fi spus că acest model poate ajunge la viitorii clienți, în maxim 2-3 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank