HTC One E9 Plus este disponibil in premiera la QuickMobile

După cum ne-au obişnuit cei de la HTC cu faptul că au lansat versiuni puţin mai ieftine pentru modelele flag-ship, noul HTC One M9 primeşte şi el o versiune mai accesibilă. Este vorba de noul smartphone HTC E9 Plus, care poate fi comandat în premieră prin intermediul magazinului online QuickMobile. Acestia au afişat pe site-ul oficial, versiunea Dual-SIM, cu capacitatea de stocare de 32GB, LTE 4G, negru, la preţul de 2.799 Lei.

e9 plus

 

Telefonul se remarcă printr-o diagonala mai mare decât cea de pe One M9, care ajunge la 5,5 inch. Sticla este protejată de Gorilla Glass 4, care a fost anunţată ca fiind cea mai bună sticlă de protecţie pentru acest an. Imbunătăţiri considerabile sunt pe partea de ecran, unde acesta are o rezoluţie de 2560 x 1440 px, din care rezultă o densitate de 534 ppi. Cu mul faţă de rezoluţia FullHD a lui One M9.

Pe partea hardware, acesta are un chipset MediaTek MT6795M, care vine cu un procesor Octa-Core la 2 Ghz. Partea grafică este la fel şi ea schimbată cu un procesor PowerVR G6200, de ultimă generaţie, despre care se spune că este la fel sau poate chiar mai bun decât Adreno 430. Aceeaşi memorie RAM de 3GB şi un slot pentru microSD, care poate suporta 128GB.

O altă schimbare faţă de One M9, este pe partea de cameră frontală, unde One E9 are o cameră de 13MP, capabilă de inregistrări video 2160p. În rest, pe partea software, acesta vine echipat tot cu versiunea de Android 5.0 Lollipop şi interfaţa HTC Sense 7.0 Nici acumulatorul nu a fost mărit, în ciuda faptului că a fost mărită diagonala. Din punctul meu de vedere, acest model ar prinde bine celor care îşi doresc un smartphone mare, care oferă o grafică foarte bună şi o construcţie mai simplă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank