HTC Nexus 9 îl poţi comanda de la QuickMobile

Cea mai compactă tableta de la HTC este disponibila pentru prima dată in Romania prin intermediul magazinului QuickMobile. Magazinul de origine “Americana” şi-a arătat si de această dată interesul fată de cea mai nouă tableta lansată de doua companii puternice: HTC in colaborare cu Google. Din aceasta a rezultat aproape cea mai bună tabletă lansată anul acesta. Nexus 9 vine echipat cu ultima versiune de Android 5.0 Lollipop. Ciudat este însa faptul că, acum cîteva zile cei de la HTC au anunţat ca stocurile s-au epuizat foarte repede iar pe linia de producţie a tabletei au aparut mici întârzieri.

Oricum cei de la QuickMobile au fost cred ca primii care si-au rezervat cateva bucaţi din fiecare model pentru ca ele să ajunga de îndata in Romania. Toţi utilizatorii de tablete Nexus ar trebuii să îşi comande noua tableta acum, fiindcă nu se stie cand o vor aduce cei de la eMAG sau de la alte magazine online. Cei care doresc să o cumpere acum, quickmobile a afişat urmatoarele preţuri:

  • Nexus 9 16GB Wi-Fi – 1.899 Lei -alb şi negru
  • Nexus 9 32GB 4G LTE – 2.699 Lei – alb şi negru

Aceste două modele se vor vinde foarte bine, deoarece au un preţ foarte bun care le reflectă calitatea şi specficaţiile de top. Aici amintim de un procesor Dual-Core la 2,3 GHz Denver si un chipset Nvidia Tegra K1. Procesor grafic nou Kepler DX1 si 2 GB memorie RAM. Ecran IPS cu o rezolutie 1536 x 2048 px din care rezulta o densitate de peste 280 ppi. Sticla de protectie Gorilla Glass 3 si o cameră in spate de 8MP cu un LED puternic. Cel mai important aspect, este ca Nexus 9 vine echipat cu ultima versiune de Android 5.0 Lollipop.

nexus 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank