HTC lanseaza Desire 816 si Desire 210


Odata cu lansarea celui mai puternic smartphone lansat recent, pe numele sau One M8, cei de la HTC au mai pregatit pentru inca doua surprize frumoase pentru noi – inca doua smartphone-uri superbe, puternice si totul la un pret mai mic.

Primul din ele se numeste Desire 816, care incearca sa ne atraga prin design-ul lui asemanator cu al lui M7 si M8 si care pe partea de specificatii sta destul de bine. El este dotat cu un ecran de 5,5 inchi avand o rezolutie HD 720p, procesor Quad-Core la 1,6 GHz pus pe un chipset Snapdragon 400, memorie RAM 1,5GB, acumulatorul avand o capacitate rezonabila de 2.600 mAh, camera clasica (nu UltraPixel) de 13MP in spate si 5MP in fata, constructie din plastic, asemanator cu telefoanele Lumia, dar si foarte subtire, masurand doar 7,9mm.

Al doi-lea smartphone, este putin mai ieftin decat 816, deoarece pretul sau de 140$  il incadreaza exact in clasa “incepatorilor”. Dotarile lui sunt asemanatoare telefoanelor low-cost de la anumite companii Romanesti, iar printre ele putem enumera urmatoarele: procesor Dual-Core la 1GHz MediaTek MT6572, memorie RAM 512MB, camera principala de 5MP, camera secundara de 0,3MP, 4GB memorie interna pentru stocare, suport pentru card microSD, acumulator bine proportionat de 1.200 mAh si versiunea de Android 4.2 Jelly Bean. Langa acestea mai trebuie sa adaugam diagonala de 4 inchi care este suficienta pentru orice persoana, dar si rezolutia acceptabila 480 x 800 px.

O chestie interesanta, este faptul ca tot mai multe telefoane vin in versiunea Dual-SIM, ca si in cazul de fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank