HTC Desire EYE – un flagship ciudat

desire eye

Cel mai nou smartphone de la HTC, Desire EYE are cateva aspecte care il fac sa fie cel mai bun smartphone pentru selfi-uri. Acesta a fost lansat oficial acum cateva zile si deja atrage tot mai multe priviri datorita camerei frontale de 13MP cat si a specficatiilor.

HTC Desire EYE espe de departe cel mai perfect smartphone pentru cei care isi fac selfi-uri in fiecare zi, sau care sunt deja dependenti de acesta. Acest EYE nu este doar un smartphone doar pentru selfie-uri, deoarece are cateva specifiicatii de top, deci se poate compara cu un flagship. La interiorul lui avem un procesor Quad-Core, un chipset Snapdragon 801, 2GB RAM 16GB memorie interna si o rezolutie FullHD 1080p. Aceste specificiatii le mai gasim si pe HTC One M8, dar care are o diagonala mai mare.

eye

Principala atractie a lui Desire EYE este camera froantala de 13MP cu un unghi foarte larg si un senzor cu un unghi de deschidere ce masoara 22mm. Asadar, daca in fata avem o camera atat de buna, in spate ce avem? Ciudat este ca si in spate avem aproape aceeasi camera de 13MP, doar cu un obiectiv cu o deschidere mai mica f/2.0, fata de f/2.2 in partea forntala. Atat in fata cat si in spate, avem un LED puternic si o multime de optiuni speciale in soft-ul sau integrat si personalizat de HTC. Ambele camera suporta autofocus.

Desire EYE va fi disponibil pe pietele din intreaga lume, incepand cu sfarsitul acestei luni. In Romania va ajunge cel tarziu in prima saptamana din luna Noiembrie. Telefonul va avea un pret pe masura celor doua camere si a specificiatiilor de top. Sper ca nu va depasi pretul de 2.100 Lei.

sursa: androidcom

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank