HTC Desire 320 – cu procesor Quad-Core si Android 4.4 KitKat

Cu ocazia evenimentului CES 22015, cei de la HTC au reuşit să atragă foarte multe priviri asupra celui mai nou smartphone din linia Desire. Este vorba de noul model Desire 320, care vine ca succesor a lui Desire 310. Acesta păstrează aproape acelaeşi specificaţii decente, doar cu un pic de schimbări pe partea de design şi probabil pe partea de cost.

320Modelul lansat astăzi, are un procesor Quad-Core la 1,3 GHz, 512 MB memorie RAM pentru USA şi 1GB memorie RAM pentru Europa, 4GB spaţiu pentru stocarea datelor şi un procesor grafic Adreno 305. Încă nu se ştie cu exactiate modelul de GPU şi chipset. Eu sper să fie ceva model de la Snapdragon, deoarece HTC a ştiut întotdeauna ce înseamnă calitatea şi performanţa la un preţ mic.

desirePe lângă aceste specificaţii decente, HTC Desire 320 mai are un ecran ce măsoară 4,5 inch, cu o rezoluţie mică de 854 x 480 px. Cât despre panel, eu cred că şi pentru acest model, o să avem parte de un IPS, în cel mai bun caz. Partea frumoasă, este că în europa acesta va fi echipat cu versiunea de Android 4.4 KitKat, cu o mică atingere de la HTC Sense. Din start, trebuie să ştii, că aceasta interfaţă de la HTC este aproape cea mai bună şi mai stabilă dintre toate celelalte.

HTC nu a uitat nici de sunet şi au pus pe acest model un difuzor pe măsura aşteptărilor tale, iar ca să fie un smartphone cu adevărat bun, au pus şi o cameră de 5MP în partea din spate. Pentru că acest model se adresează în special începătorlior sau celor care îţi doresc un smartphone simplu, HTC a pus un acumulator de 2.100 mAh, care promite o autonomie foarte bună, în condiţii de normalitate.

Telefonul are şanse foarte mari să ajungă şi în România, foarte curând. Eu mă aştept la un preţ de 600 Lei pentru acest model 320 Desire. Cu siguranţă, va ajunge pentru prima dată la eMAG sau QuickMobile.

sursa: htc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank