Hotspot 4G in masina ta, de la Orange

Orange lansează cel mai nou serviciu de internet disponibil în România – este vorba de noul sistem Wi-Fi Hotspot pe care îl poţi instala rapid în maşină. Cu alte cuvinte, în maşina ta poţi avea o conexiunea stabilă 4G cu ajutorul unui dispozitiv ce se poate conecta la bricheta de la maşină. Acest sistem a fost prezentat anul acesta la Barcelona, iar de atunci şi până azi acesta a fost perfecţionat pentru ca utilizatorul să beneficieze de o conexiune puternică. Mai multe detalii despre acest dispozitiv, gaseşti în acest articol.

4gPentru a beneficia de acest serviciu, Orange îţi pune la dispoziţie două abonamente convenabile, în care vei primi echipamentul pentru HotSpot, precum şi o tabletă Vonino Orin QS dacă alegi abonamentul de 18 Euro.  Cu acest dispozitiv de la Huawei, poti conecta cel mult 10 dispozitive în maşina ta şi poţi controla uşor şi rapid echipamentul cu aplicaţia special făcută pentru mobil, disponibilă în Google Play.

4G oferă viteze de acces de până la 150 Mbps pentru download și de până la 50 Mbps pentru upload. În afara ariei de acoperire 4G, abonamentele Wi-Fi on board beneficiază de viteze 3G+ de până la 43,2 Mbps pentru download și 5,76 Mbps pentru upload. Din punctul meu de vedere, nu aş opta pentru acest serviciu, decât în cazul în care aş aveam o firmă de transport persoane sau ceva de genul.  Probabil acest serviciu ar prinde foarte bine pe transportul în comun din marile oraşe. Mai multe detalii despre acest serviciu “4G în maşină” găseşti la Orange.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank