Heinner HAC-12SL cu autodiagnoza si afisaj LCD

Încetul cu încetul ne apropiem fără să vreme de sezonul cald şi ar trebuii să ne gândim de pe acum cum putem face faţă valurilor de căldură care vor urma! Pentru astăzi m-am gândit să îţi recomand un aparat de aer condiţionat din mai multe motive. Primul ar fi: în această perioadă aceste invertoare nu sunt la mare căutare şi au parte de un preţ mai mic şi deseori se află la reducere. Al doi-lea: ar fi bine să îl comanzi de pe acum şi să îl montezi din timp pentru a nu fi luat prin surprindere; nu de alta, dar nu prea ştii cum vine vremea.

Ultimul motiv ar fi: dacă locuieşti la casă, şi ai mai multe etaje, recomandarea mea este ca la ultimul etaj să montezi un astfel de aparat de aer condiţionat, gen Heinner 12SL HAC. Ştiţi deja, la mansarda este foarte cald şi trebuie să facem cumva să putem sta şi acolo. Tot aici mai pot adăuga un aparat de aer condiţionat pentru persoanele care locuiesc la blocuri, pe ultimul etaj. Este groaznic de cald şi asta v-o spun din propria experienţă.he

Recomandarea mea pentru cazurile de mai sus în materie de aparatură cu aer condiţionat este modelul Heinner HAC 12SL, recent lansat pe piaţa noastră. Din start, este vorba de un model nou de aparat, care are un deisgn mai elegant, cu finisaje de calitate şi desigur, cu funcţii şi caracteristici speciale.

Functii Speciale

Aparatul de aer condiţionat Heinner are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce înseamncă că poate fi folosit atât în apartamente mari cât şi la case cu doua nivele. Pe lângă această capacitate mare, mai amintim funcţia de AutoREStart şi AutoDiagnoză. Prima din ele îţi aduce aparatul la ultima funcţie memorată, în cazul în care se taie curentul. A doua funcţie specială este foarte utliă în cazul în care pe ecranul LCD apar anumite erori. Acest program opreşte aparatul şi îţi afişează ce trebuie să faci mai departe; în cele mai multe cazuri, apelarea la un service autorizat.

Printre altele mai amintim Filtrul HD care reţine foarte bine praful şi polenul din încăpere, precum şi cele 12 trepte ale ventilatorului interior pe care le poţi seta de pe telecomandă şi îţi sunt afişate pe ecranul LCD.

Alte două funcţii importante sunt: memorarea poziţiei flapsului şi modul Sleep, care reduce consumul de energie atunci când dormi. Tot aici mai amintim că acest aparatde aer condiţionat HAC 12SL are clasa de energie răcire A++.

Per total, Henner 12SL este un aparat de aer condiţionat bun, bine echipat, cu design frumos şi la un preţ atractiv pentru orice buzunar. La eMAG are preţul de 1.299 Lei, magazin de la care îţi recomand să îl cumperi. Sper să faci o alegere cât mai bun în a alege un aparat de aer condiţionat bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank