Halloween-ul aduce reduceri la carti

Poate că te întrebi ce legaătură are Halloweenul din acest an şi cărtile? Dacă stai puţin şi te gândeşti că în seara de Halloween se spun cele mai terifiante poveşti de peste an, este bine de ştiut ca aceleaşi poveşti le poţi găsi şi într-o carte. Adică rânduri  pline de suspans, frică si horro in fiecare şcenă. Aşadar, cele mai mari librarii online, Nemira si Bookcity au dat startul campaniei de reduceri speciale pentru toate carţile de tip horror si thriller.

Începând de astăzi 28 Octombrie, poţi cumpăra o carte de groază pe gustul tău, la reducere de cel puţin 15% la aproape orice titlu din promoţie. Campania de reduceri o să dureze până Duminica 2 Noiembrie, aşa că dacă vrei să faci cadou o carte terifiantă pretenilor tai, cred că acum este cel mai bun moment. Doar o singură dată in an ai parte de asemenea reduceri la asemenea carţi.

Cea mai cunoscută carte de acest gen pe care multă lume îl ocoleşte, este cartea scrisă de Stephen King, Doctor Sleep. Dupa această carte interesantă, eu am mai gasit in oferta celor de la Nemira un pack de carţi horror pe care orice iubitor al acestui gen ar trebuii să îl cumpere: Pachet-ul Horror conţine carţile: Carrie, Miserz, Christine si Cartea ororilor volumul 1 – pachetul beneficează de o reducere de 50%.

Îţi recomand sa verifici oferta completa la Nemira si la Bookcity. Spor la citit in acesastă saptamână creepy!

nemira halloween

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank